Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Με κυνηγετικό μαχαίρι έσφαξε 8 φορές την 48χρονη - Τα πρώτα του λόγια (Video)

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φάρμακα» - Τι δήλωσε γείτονας του ζευγαριού

29 Νοεμβρίου 2021 10:20
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Με κυνηγετικό μαχαίρι έσφαξε 8 φορές την 48χρονη - Τα πρώτα του λόγια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία με θύμα μια 48χρονη που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Δράστης ο 49χρονος σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μετά τις 11 το πρωί αναμένεται να πάει στα δικαστήρια. Ενώ, ο διαχειριστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επικοινωνία που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές.

Με ένα κυνηγετικό μαχαίρι έσφαξε ο 49χρονος τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε 8 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Εν τω μεταξύ, ο δράστης, με καταγωγή από την Αρμενία (όπως και το θύμα), στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε. Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος φοβόταν ότι η γυναίκα του μπορεί να είναι με κάποιον άλλον άνδρα και ότι μπορεί να τον πετάξουν από το σπίτι.

Σοκαρισμένη η γειτονιά από τη γυναικοκτονία

Η γειτονιά όπου ζούσε το ζευγάρι έχει “παγώσει”. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγο, ο οποίος φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη ότι “ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Έχει πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν τον έχω δει πολλές φορές, πέρα από μία – δύο φορές. Άκουσα ότι χθες το βράδυ μάλωσε με τη γυναίκα του, πήρε το μαχαίρι, τη σκότωσε με 8 μαχαιριές και πήγε μόνος του στην Αστυνομία και παραδόθηκε“.

Όπως είπε ο γείτονας, “έχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Πήραν τηλέφωνο το παιδί και ήρθε κατά τη 1 τα ξημερώματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε“. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε ακούσει φωνές και διαπληκτισμούς.

“Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι η γυναίκα δούλευε στο σπίτι, έφτιαχνε ρούχα και ζούσαν και με κάποια επιδόματα. Τη σύζυγο δεν την είχα δει ποτέ, δεν έβγαινε από το σπίτι. Τελευταία έλεγαν ότι εκείνος είχε κόψει και τα φάρμακα” υποστήριξε ο κάτοικος.

«Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου» ήταν τα λόγια του στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και στη συνέχεια περιπολικό μετέβη στη διεύθυνση που τους υπέδειξε ο άνδρας στην περιοχή της Πολίχνης και βρήκαν το άψυχο σώμα της 48χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και τα πόδια. Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Σήμερα αναμένεται να γίνει και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας. Ο 49χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς να ειδοποιήσουν και το παιδί του.

«Έχω ένα παιδί 20 ετών» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share