Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Το «άγνωστο» τηλεφώνημα μέσα από τη φυλακή (Video)

«Μου είπε πως...»

29 Νοεμβρίου 2021 09:24
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Το «άγνωστο» τηλεφώνημα μέσα από τη φυλακή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο διαχειριστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επικοινωνία που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές. Ενώ, πρωτοσέλιδο εφημερίδας κάνει λόγο για κύκλωμα που διέλυσε την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι δεν είναι ο πιλότος εκείνος που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά δύο άντρες.

«Η μεζονέτα ανήκει στην ξαδέλφη μου. Η τελευταία επικοινωνία με τον Μπάμπη ήταν περίπου στα τέλη Αυγούστου όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν στο ακίνητο καθώς είχαν γίνει πολλές ζημιές από τη σήμανση που έψαχνε το χώρο. Επικοινώνησε ο ίδιος μέσα από τη φυλακή, με πήρε από καρτοτηλέφωνο.

Ανέλαβε εξολοκλήρου το κόστος των ζημιών. Δεν του το ζήτησα εγώ αλλά στην επικοινωνία που είχαμε για το πώς θα λύσουμε το μίσθιο του είπα για τις ζημιές και δήλωσε στενοχωρημένος ο άνθρωπος και πλήρωσε μέχρι τον Αύγουστο ενοίκιο. Μου είπε πως θρηνεί για τον χαμό της συζύγου του, αναφερόταν συνέχεια στην κόρη του. Δεν πιστεύω ακόμα ότι έκανε αυτό ο Μπάμπης, ήταν ένας από τους καλύτερους ενοικιαστές».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share