Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τη μικρή Λυδία - Η απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν (Video)

Πως θα αντιδράσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

20 Νοεμβρίου 2021 11:23
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τη μικρή Λυδία - Η απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης συνήγορος του 33χρονου πιλότου μιλάει για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά και στις φήμες για αλλαγή του επιθέτου της μικρής Λυδίας.

Η μικρή Λυδία, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου, διαμένει στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο με τους γονείς της αδικοχαμένης 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Οι γονείς της Καρολάιν, Σουζάνα και τον Πάτρικ, φαίνεται πως προσπαθούν να “σβήσουν” το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες , θα ζητήσουν το επόμενο διάστημα αλλαγή επιθέτου για την εγγονή τους. Έτσι, σκέφτονται να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες για να μην λέγεται η μικρή Λυδία, Αναγνωστοπούλου, αλλά Κράουτς, προκειμένου τίποτα να μην τη συνδέει με το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όταν ο πατέρας της σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την μητέρα της.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη ενέργεια έγινε δεκτή από το Δικαστήριο του Βόλου πριν από μερικές ημέρες για την οικογένεια Τσάπα, όταν οι γονείς της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε στη Μακρινίτσα, ζήτησαν την αλλαγή επιθέτου για τον εγγονό τους, Γιώργο που μεγαλώνουν οι ίδιοι, αφού έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share