Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Επιτέλους ο Μπάμπης αποκάλυψε την αλήθεια! Όλα όσα «μαρτύρησε» για την εξωσυζυγική του σχέση (Video)

«Ακούστηκαν για παράλληλη σχέση...»

9 Νοεμβρίου 2021 11:19
Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Επιτέλους ο Μπάμπης αποκάλυψε την αλήθεια! Όλα όσα «μαρτύρησε» για την εξωσυζυγική του σχέση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο καθ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έσπασε την σιωπή του, μιλώντας στο «Πρωινό». Παράλληλα, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δε σταματά ποτέ να έχει εξελίξεις και μια νέα διάσταση αναδεικνύει πιθανή της σύνδεση με την υπόθεση αυτοκτονίας του Σταύρου Δογιάκη, ο θάνατος του οποίου είχε σκορπίσει τη θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο.

Μεταξύ άλλων ο πιλότος είπε ότι μελετά την δικογραφία και περιμένει την απόφαση της δίκης. Μιλώντας για την φωτογραφία στο εξώφυλλο του βιβλίου με τίτλο "Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;" του Θανάση Διαμαντόπουλου στο εξώφυλλο του οποίου βρίσκεται από τη μία ο "Δράκος του Σέιχ Σου", Αριστείδης Παγκρατίδης και από την άλλη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο ίδιος ανέφερε ότι θέλει να αφαιρεθεί η φωτογραφία του για να μην επηρεάζεται η οικογένειά του.

Τέλος για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του ίδιου κατά την διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, το διαψεύδει λέγοντας ότι «ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση».

Αναλυτικά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στο "Πρωινό":

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Ανατροπή βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: «Εκβίαζαν τον Μπάμπη ότι θα του σκοτώσουν το παιδί αν δεν ομολογήσει»

Ανατροπή βόμβα φέρεται να έχουμε βόμβα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών καθώς έπειτα από δημοσίυεμα Κυριακάτικης εφημερίδας αλλά και όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή του Star «Αλήθεις με τη Ζήνα», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Σταματάκης: «Υπάρχει άνθρωπος που εκβίαζε τον πιλότο ότι θα του σκοτώσει το παιδί αν δεν ομολογήσει!».

Δείτε παρακάτω όλο το παρασκήνιο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share