Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα τροπή αν η υπόθεση σταλεί στον εισαγγελέα - Τι θα διερευνηθεί

Εξελίξεις στην υπόθεση..

24 Οκτωβρίου 2021 20:00
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα τροπή αν η υπόθεση σταλεί στον εισαγγελέα - Τι θα διερευνηθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα τροπή ενδέχεται να πάρει η πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, καθώς είναι πιθανό η υπόθεση να επιστρέψει στον εισαγγελέα.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες τρεις συνεδριάσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, όταν και αναμένεται να βγει η απόφαση.

Στην πρόταση του, ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ανέφερε ότι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί πώς η 37χρονη προμηθεύτηκε το βιτριόλι και αν είχε συνεργούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει να σταλεί εκ νέου η υπόθεση στον εισαγγελέα, τότε η νέα έρευνα θα εστιάσει αποκλειστικά στο ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών.

Τι ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη

Κατά την απολογία της, στις 14 Οκτωβρίου 2021, η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα υποστήριξε ότι ήταν δύσκολο να βρει βιτριόλι και κατευθύνθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να αναζητήσει.

«Είχα καταλάβει ότι ήταν δύσκολο. Βρήκα έναν πακιστανικής καταγωγής άνδρα έξω από ένα μαγαζί και μου είπε ότι θα το βρει. Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα τροπή αν η υπόθεση σταλεί στον εισαγγελέα

«Το μετάγγισα»

Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω γιατί δεν μιλούσε φαρσί. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι 1 λίτρο γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500 ml, με καπάκι μπλε ήταν» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη δέχθηκε επανειλημμένες ρωτήσεις από έδρα για το πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι. «Το οξύ το προμηθεύτηκα το Φεβρουαρίο του 2020. Πήγα σε ένα κατάστημα βρήκα ένα Πακιστανό απ’ έξω, μου παρέδωσε ένα βαρύ μπουκάλι μου ζήτησε 18 ευρώ και έδωσα 40. Ήταν ένα μπουκάλι λευκό, σκληρό πλαστικό με μπλε καπάκι» ανέφερε.

Πρόεδρος: Πώς ξέρατε που να βρείτε και ποια ώρα την Ιωάννα;

Κατηγορούμενη: Την είχα παρακολουθήσει και ήξερα τι ώρα πάει στην εργασία της. Είχα επιχειρήσει να το κάνω την προηγούμενη ημέρα αλλά το μετάνιωσα.

Πρόεδρος: Πώς ήσασταν σίγουρη για την ώρα;

Κατηγορούμενη: Μπορούσε κάποιος αν στέκονταν στη σκάλα του υπογείου να βλέπει ποιος βρίσκεται στο χώρο του ασανσέρ.

Πρόεδρος: Υπήρξε διάλογος; Το θύμα είπε ότι την κοιτάξατε έντονα στα μάτια.

Κατηγορούμενη: Φορούσα γυαλιά σκούρα για να μην αποκαλυφθώ. Δεν μιλήσαμε καθόλου.

Πρόεδρος: Αφού το μετανιώσατε γιατί ξανά πήγατε την άλλη μέρα;

Κατηγορούμενη: Με κυρίευσε το αίσθημα της εκδίκησης. Την μια μέρα ήξερα ότι ήταν κάτι κακό και την επόμενη μέρα άλλαξα γνώμη. Μου έγινε εμμονή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.

Πρόεδρος: Πως βρέθηκε η φωτογραφία της εισόδου της παθούσας;

Κατηγορούμενη: Πήγα να διερευνήσω το χώρο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share