Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η Έφη - Δεν μιλάει ούτε στη μητέρα της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Οι γονείς της είναι ακόμα σε σοκ

22 Οκτωβρίου 2021 21:39
Επίθεση με βιτριόλι: Αμετανόητη η Έφη - Δεν μιλάει ούτε στη μητέρα της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γονείς είναι ακόμα σε σοκ όχι μόνο από την αποτρόπαια πράξη αλλά και από τη στάση που έχει κρατήσει στο δικαστήριο η Έφη, σύμφωνα με τη θεία της. Ο εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό το παιδί ότι έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σας το ορκίζομαι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως, τι του συνέβη στην ψυχή του, στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο. Θέλαμε όλη η οικογένεια να της πούμε γιατί αυτό; Ήσουν μια χαριτωμένη. Τι έπαθες; Τι σου έλειπε; Ποτέ δεν έμαθαν την αλήθεια, τι ήταν αυτό που την έσπρωξε. Τι συμβαίνει μόνο η ίδια, ο Θεός και η ψυχή της ξέρει», είπε η θεία της Έφης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η μητέρα ρώτησε την κατηγορούμενη γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και δεν πήρε απάντηση. «Τη ρώτησε και η μητέρα, στο μεγάλο βάσανο της κοπέλας, της λέει “γιατί παιδί μου έκανες αυτό το πράγμα; Τι σου συνέβη; Εξήγησέ μας, πες μας”. Της είπε “δεν πρόκειται να σας μιλήσω”. Κλαίμε και εμείς γι αυτό που συνέβη και στην οικογένεια και για την Ιωάννα πονάμε γιατί και αυτή ήταν μια κοπέλα χαριτωμένη, πονάμε για την κοπέλα που έπαθε, πονάμε και γι αυτή την οικογένεια που κατηγορείται συνεχώς. Είναι μια μαύρη κατάσταση», ανέφερε η θεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share