Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία οι επτά αστυνομικοί

Τι έδειξε η εξέταση στον νεκρό

23 Οκτωβρίου 2021 14:57
Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία οι επτά αστυνομικοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οι επτά αστυνομικοί που συμμετείχαν στην άγρια καταδίωξη, που κατέληξε στο Πέραμα, και τους πυροβολισμούς κατά των επιβαινόντων ενός κλεμμένου οχήματος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, προετοιμάζεται η δικογραφία σε βάρους του και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως φάνηκε, οι εν λόγω αστυνομικοί φαίνεται ότι πυροβόλησαν κατά του οχήματος, με τα πυρά τους να σκοτώνουν τον 20χρονο οδηγό και να τραυματίζουν έναν από τους άλλους επιβαίνοντες.

Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία οι επτά αστυνομικοί

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς – Έπεσαν πυροβολισμοί (vid)

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας: Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να εμβολίσει τους αστυνομικούς, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Ο οδηγός τότε ανέπτυξε ταχύτητα, ξεκίνησε η καταδίωξη από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν κατά του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.

Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία, και θα γνωρίζουν σε λίγες ώρες την ταυτότητα του οχήματος. Αυτή την ώρα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σημειώνεται πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες, καθώς είχε προηγηθεί παρόμοιο σκηνικό με αυτοκίνητο να εμβολίζει περιπολικό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share