Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Θρίλερ στο Πέραμα: Αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό και 7 τραυματίες (Video)

Όλες οι πληροφορίες

23 Οκτωβρίου 2021 07:44
Θρίλερ στο Πέραμα: Αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό και 7 τραυματίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αιματηρή καταδίωξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα στο Πέραμα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν άλλοι επτά, έξι αστυνομικοί και ένας εκ των υπόπτων. Επίσης, μία άγρια καταδίωξη είχε γίνει πριν λίγο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας, όπου οδηγός προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς.

Στελέχη της ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν έλεγχο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιτάχυνε το όχημα. Ακολούθησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα.

Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, έπεσε πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές, ενώ έχουν και σημάδια από σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος.

Από τα πυρά, παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας από τους επιβαίνοντες, ενώ ο τρίτος το έσκασε από το σημείο πεζός και διέφυγε στην περιοχή.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους.

Οι μηχανές της ΔΙΑΣ έχουν απομακρυνθεί από το σημείο με γερανό, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου ατόμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share