Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε «άντε να μπούμε φυλακή» επειδή νόμιζε ότι... θα έχει τη Λυδία

Η συμπεριφορά του γύρισε μπούμερανγκ και... θυμήθηκε να το παίξει μετανιωμένος

8 Οκτωβρίου 2021 12:40
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε «άντε να μπούμε φυλακή» επειδή νόμιζε ότι... θα έχει τη Λυδία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δύσκολη θέση στην φυλακή, με τον ίδιο όχι μόνο να φυλακίζεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά να πληρώνει και την αλαζονεία του, αφού κανείς δεν είναι στο πλευρό του.

Η ίδια του η οικογένεια έδειξε... με τρόπο την απόρριψή της, πηγαίνοντας στην Αλόννησο να μείνει με εκείνη της αδικοχαμένης Καρολάιν, για να είναι στο πλευρό της μικρής Λυδίας, η οποία δύσκολα θα ξαναδεί τον πατέρα της.

Αυτό έχει καταλάβει και ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που... ξαφνικά θυμήθηκε να κάνει τον μετανιωμένο, ενώ κάποτε ζητούσε να μπει στην φυλακή όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να γυρίσει και πιο σύντομα στη Λυδία.

Τι έλεγε πριν μπει στην φυλακή και τώρα του γύρισε μπούμερανγκ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του, τότε, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, παρέμεινε ψύχραιμος και σχεδίαζε την υπερασπιστική του γραμμή μαζί με τον δικηγόρο του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Ο 33χρονος πιλότος έφτασε στα δικαστήρια με πομπή τριών μαύρων τζιπ της ΕΚΑΜ, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, όπως και την πρώτη φορά που πήγε στον ανακριτή.

Τα μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων από το πρωί ήταν «δρακόντεια», καθώς υπήρχε φόβος για λιντσάρισμα του κατηγορούμενου.

Δικαίως, αφού με το που έφτασε, το πλήθος τον αποδοκίμασε, φωνάζοντας του: «Σκύλος!!! Να σαπίσεις στη φυλακή ρε κ@@λη!!!».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share