Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δέχθηκε το τελειωτικό «χτύπημα» στην φυλακή

Δεν μπορεί να το χωνέψει...

8 Οκτωβρίου 2021 08:19
Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Δέχθηκε το τελειωτικό «χτύπημα» στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελειωτικό «χτύπημα», που ήρθε τη στιγμή που βρίσκεται στην φυλακή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο... άνετος πιλότος, που ήθελε να μπει για να βρει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να βρεθεί στο πλευρό της μικρής Λυδίας, βλέπει άπαντες να του έχουν γυρίσει την πλάτη και την επιμέλεια να δίνεται στους γονείς της Καρολάιν.

Το ενός έτους κοριτσάκι θα παραμείνει στην Αλόννησο, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες.

O συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε στο ΜEGA μέσω του δικηγόρου του για την επιμέλεια της Λυδίας.

«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», δήλωσε στο ΜΕGA ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τι συμβαίνει με την επιμέλεια

Από την αγκαλιά της αδικοχαμένης Καρολάιν, στα χέρια του αστυνόμου Χρήστου Βαρδίκου την ημέρα του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και από εκεί στην Αλόννησο.

Πρώτα στα χέρια του πατέρα της που αργότερα ομολόγησε τη δολοφονία και στη συνέχεια στο σπίτι των παππούδων του.

Η μικρή Λυδία, το αγγελούδι που συγκίνησε ολόκληρη τη χώρα, θα παραμείνει στο νησί των Σποράδων, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της.

«Έγινε η δίκη σήμερα, περιμένουμε την απόφαση, δεν βγαίνει αμέσως η απόφαση, θα βγει σε κάποιους μήνες. Ήταν η αίτηση της κυρίας εισαγγελέως για την οριστική επιμέλεια της μικρής. Υπήρξε συναινετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές, και από τους πατρικούς και από τους μητρικούς παππούδες» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης.

Στη δίκη έδωσαν το παρών μόνο οι δικηγόροι των δύο οικογενειών, με τη μητέρα της Καρολάιν να μένει με τη μικρή Λυδία σπίτι. Ειδικοί παιδοψυχολόγοι θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια, με σκοπό η μικρή να μεγαλώσει με την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη.

«Κατέθεσε η κοινωνική λειτουργός που επισκέφτηκε 2-3 φορές το σπίτι της μητρικής γιαγιάς, η οποία είπε ότι είναι ένα ιδανικό περιβάλλον να μεγαλώσει το παιδί. Μεγαλώνει υπό φυσιολογικές συνθήκες, έχει τα πάντα, έχει ιατρική παρακολούθηση» συμπλήρωσε ο κ. Χαρμάνης.

Στην Αλόννησο πλέον έχουν μετακομίσει και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δράστη με σκοπό να βρίσκονται πιο κοντά στην ανατροφή της εγγονή τους.

«Εκπροσωπήθηκαν από συνάδελφο, συναινέσαν στο να αναλάβει τη γονική μέριμνα η γιαγιά Σουζάνα» τόνισε ο κ. Χαρμάνης, συμπληρώνοντας: «Φροντίσαμε να υπάρχει συναινετικό κλίμα διότι οι αντιδικίες δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές».

Το ενός έτους κοριτσάκι θα μεγαλώσει στο σπίτι που έζησε και η μητέρα της. Θα παίξει στα ίδια μέρη, στις ίδιες πλατείες, και στο ίδιο σχολείο. Όλο το νησί γίνεται μία αγκαλιά για την κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Η μικρή Λυδία είναι καταδικασμένη να μεγαλώσει για το υπόλοιπο της ζωής της χωρίς τη μητέρα της, αλλά συνάμα με αγάπη στην αγκαλιά της γιαγιάς της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share