Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με τα Γλυκά Νερά: Έρχεται άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αναζητούνται απαντήσεις από εταιρεία στην Κίνα για την κάμερα

3 Οκτωβρίου 2021 15:06
Εξελίξεις με τα Γλυκά Νερά: Έρχεται άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά καθώς αναμένονται οι άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου του δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Παράλληλα, αναζητούνται και απαντήσεις από εταιρεία στην Κίνα για να διαπιστωθεί πότε έκλεισε η κάμερα τη βραδιά του εγκλήματος, καθώς τα ελληνικά εγκληματολογικά εργαστήρια δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα.

Ο δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωανννίδης, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια του πιλότου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Έμεινε μόνος του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η απόφασή της οικογένειάς του που έδειξε πως τον παρατά

«Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου» σημείωσε μιλώντας στο MEGA.

Όπως είπε, αναμένει η απόφαση του δικαστηρίου για τη μόνιμη επιμέλεια της 18 μηνών κόρης του ζεύγους να περιλαμβάνει τους ίδιους όρους που ισχύουν και σήμερα.

Ο συνήγορος του δολοφόνου πρόσθεσε ότι δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών, για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί.

Οι γονείς της Καρολάιν και του Μπάμπη έχουν συχνή επικοινωνία, καθώς οι δεύτεροι έχουν μετακομίσει και αυτοί πλέον στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους και να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου αναμένεται να διεξαχθεί - έστω και τυπικά - το δικαστήριο για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η πρόταση της εισαγγελέως για τη γονική μέριμνα του βρέφους είναι «καταπέλτης» για τον συζυγοκτόνο, από τον οποίο εξάλλου έχει αφαιρεθεί η κηδεμονία του παιδιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, στην αίτηση της προς το δικαστήριο η εισαγγελέας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το 18 μηνών βρέφος είναι «θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share