Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Έμεινε μόνος του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η απόφασή της οικογένειάς του που έδειξε πως τον παρατά

Άσχημα τα νέα για το συζυγοκτόνο...

3 Οκτωβρίου 2021 10:43
Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Έμεινε μόνος του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η απόφασή της οικογένειάς του που έδειξε πως τον παρατά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην φυλακή για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την οικογένειά του να επιχειρεί να κρατήσει αξιοπρεπή στάση απέναντι στα γεγονότα, με γνώμονα μονάχα τη μικρή Λυδία.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας τόνισε στο Χαμογέλα και Πάλι ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωανννίδης, αν και σε κάθε περίπτωση τα νέα για τον 33χρονο δεν είναι θετικά για το ζήτημα.

Η στάση της οικογένειας του πιλότου για το παιδί και την επιμέλεια

«Η διάθεση της οικογένειας του εντολέα μου δεν είναι να μπει σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή διαμάχη. Αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Θεωρώ ότι οι όροι θα είναι πάνω κάτω αυτοί που ισχύουν σήμερα και οι οποίοι τηρούνται ευλαβικά. Δημιουργήθηκε γέφυρα μεταξύ των δύο οικογενειών για να είναι καλό το κλίμα για το παιδί κυρίως» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ακόμα, όπως είπε, οι γονείς του θύματος και του συζυγοκτόνου έχουν συχνή επικοινωνία, με τους τελευταίους μάλιστα να μένουν στην Αλόννησο πλεόν. «Και οι γονείς του εντολέα μετακόμισαν στο νησί για ένα διάστημα για να είναι κοντά και να παρέχουν την οποιαδήποτε βοήθεια και στην άλλη οικογένεια που θα μεγαλώσει το παιδί» πρόσθεσε.

Τέλος, όσον αφορά στα της έρευνας, είπε ότι αναμένονται οι άρσεις του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου, αλλά και οι απαντήσεις από εταιρεία στην Κίνα για να διαπιστωθεί πότε έκλεισε η κάμερα την βραδιά του εγκλήματος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share