Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Ξαφνιασμένος και αγχωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η νέα απόφαση της Αστυνομίας που τον ταράζει

Αυτή την φορά δε γλιτώνει!

24 Σεπτεμβρίου 2021 19:56
Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά: Ξαφνιασμένος και αγχωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η νέα απόφαση της Αστυνομίας που τον ταράζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, με την Αστυνομία να παίρνει μια σημαντική απόφαση σχετικά με την κάρτα μνήμης, που είχε αφαιρεθεί από την κάμερα, ξαφνιάζοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με τον Alpha οι ειδικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα, αν δηλαδή αυτό έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με φωτογραφίες από το σημείο του φονικού να δημοσιεύονται.

Όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, ο γρίφος για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα.

Έτσι, λοιπόν, ζητήθηκε άδεια και αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις.

Πώς ο Μπάμπης έστησε τη ληστεία

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις αρχές να αναζητούν νέες απαντήσεις για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Την ύπαρξη ή όχι συνεργού στο στυγερό έγκλημα επιχειρεί να εξιχνιάσει η Ελληνική Αστυνομία.

Το Star έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ψεύτικο σκηνικό της δήθεν ληστείας που είχε σκηνοθετήσει ο πιλότος, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς ότι ήταν κι εκείνος θύμα και όχι θύτης.

Οι εικόνες, που θα δείτε παρακάτω είναι από τις 11 Μαΐου, την ώρα που οι αστυνομικοί μπαίνουν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, προκειμένου να ερευνήσουν την κλήση που έχουν δεχτεί από τον πιλότο για ληστεία.

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν είναι η κάμερα σπασμένη και πεταμένη κάτω, καθώς και ένα μπουκάλι νερού πεταμένο στο πάτωμα.

Όπως γίνεται κατανοητό στην εικόνα μέσα από τις εικόνες στο σπίτι που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της 20χρονης Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σκηνικό διάρρηξης.

Στη συνέχεια φαίνεται στο πάτωμα και το επιτραπέζιο παιχνίδι, για το οποίο έγινε πολύς μεγάλος ντόρος, αφού ο δράστης ισχυριζόταν ότι εκεί μέσα έχει κρύψει τα λεφτά (10.000 ευρώ) που πήραν οι υποτιθέμενοι ληστές.

Επίσης, προκειμένου να στήσει το σκηνικό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έχει πετάξει στο πάτωμα τα βιβλία από μια βιβλιοθήκη.

Και στην κουζίνα του σπιτιού επιχείρησε να δημιουργήσει σκηνικό χάους. Στο τραπέζι είναι όλα πεταμένα πάνω και ανακατεμένα, να φαίνεται δηλαδή ότι κάποιος έχει ψάξει.

Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται η μονωτική ταινία, με την οποία ο πιλότος ισχυρίζεται ότι τον έδεσαν οι ληστές. Για να σχεδιάσει όλο αυτό το σκηνικό, ο Μπάμπης χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share