Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τον κακοποιούσε, έπρεπε να τη μηνύσει»: Νέες εμετικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου της Ντόρας!

Άκρως προκλητικός ο θείος του δολοφόνου στη Ρόδο!

24 Σεπτεμβρίου 2021 15:08
«Τον κακοποιούσε, έπρεπε να τη μηνύσει»: Νέες εμετικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου της Ντόρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Ρόδο: Λίγη ώρα μετά τις προκλητικές δηλώσεις του ότι «δεν είστε όλες θύματα» ο θείος του 40χρονου δράστη ξαναχτύπησε με νέες ακραίες αναφορές για τις συμπεριφορές των γυναικών που «φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα».

Μετά τη δολοφονία στη Ρόδο και όσα γίνονται γνωστά για το ποιόν του 40χρονου δράστη, ο θείος του τόνισε ότι ο ίδιος είναι αγιογράφος και «είμαστε χριστιανική οικογένεια».

Μάλιστα, επιτέθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης για όσα αναφέρουν σχετικά με τον ανιψιό του και το παρελθόν του, αγνοώντας τις μαρτυρίες θυμάτων – συντρόφων του δράστη. Εφτασε στο σημείο μάλιστα να υποστηρίξει ότι μπορεί η πρώην γυναίκα του να ήταν αυτή που του έκανε μήνυση, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να προσφύγει πρώτα στη Δικαιοσύνη καθώς ήταν θύμα κακοποίησης. «Δεν έκανε όμως γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της», ισχυρίστηκε ο θείος του 40χρονου, ο οποίος δολοφόνησε στη μέση του δρόμου στη Ρόδο την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο STAR, ανέφερε ότι μετά το ατύχημα που είχε στο μάτι και τον είχε αφήσει τυφλό, τον είχε διώξει από το σπίτι. «Μας έχετε διασύρει», τόνισε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς γιατί πιστεύει ότι ο ανιψιός του σκότωσε την 31χρονη εκπαιδευτικό, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Δώρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου», χωρίς να έχει την παραμικρή πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης. «Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε "γυναικοκτονία", όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο "κακοποιητής" και "απελευθερώθηκε". Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;», διερωτήθηκε ο θείος του δολοφόνου της 31χρονης. «Θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά», υποστήριξε…

Έγκλημα στη Ρόδο: «Το παιδί μου πέθανε και αυτός δεν μπορούσε να...» - «Τσακίζει» κόκαλα η μητέρα της Δώρας λίγο πριν την αποχαιρετήσει για πάντα

Έγκλημα στη Ρόδο: Σε κλίμα οδύνης σε λίγη ώρα το τελευταίο αντίο στη Δώρα που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αμέσως μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει για πάντα το κορίτσι της η μητέρα της 32χρονης εκπαιδευτικού μίλησε με μεγάλη αξιοπρέπεια στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Κατερίνα Σουλιώτη. Επίσης, ξέσπασε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ντόρας!

«Ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Η Ντόρα ήταν η χαρά της ζωής, της άρεσε η μουσική πάρα πολύ…Το παιδί μου πέθανε και αυτός δεν μπορούσε να το αποδεχτεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

Έγκλημα στη Ρόδο: «Είδα το παγωμένο βλέμμα του δράστη όταν σκότωσε την κοπέλα» -Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας

Έγκλημα στη Ρόδο: Συγκλονιστική η μαρτυρία γείτονα της 32χρονης εκπαιδευτικού, που είδε τη στιγμή της δολοφονίας της αλλά και το «παγωμένο βλέμμα» του δράστη που λίγα λεπτά αργότερα αυτοκτόνησε. Ενώ, εξοργιστικές ήταν οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. K. Παπακωνσταντίνου περιγράφει:

«Η κοπέλα περνούσε μπροστά από το σπίτι μου, ήταν πάντα ευγενική και ήρεμη. Την ημέρα του συμβάντος το αυτοκίνητο του δράστη σταμάτησε απότομα μπροστά της, ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Νόμζα ότι η καραμπίνα ήταν σκουπόξυλο, όπως είδα το όπλο να βγαίνει από το παράθυρο και να την στοχεύει», είπε.

«Στα 40 μέτρα σε μια διασταύρωση ο δράστης σταμάτησε και είδα το βλέμμα του, παγωμένο, κενό αόριστο. Σα να μην ήμουν μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή εκείνος συνειδητοποίησε τι έκανε. Μετά κατέβηκε την κατηφόρα κατευθυνόμενος στο μέρος που αυτοκτόνησε. Ήταν μόνος του. Όμως η θήκη της καραμπίνας ή δίκαννου που ήταν όρθια στο κάθισμα του συνοδηγού και προεξείχε φαινόταν σαν κεφάλι», πρόσθεσε ο μάρτυρας και για το τέλος θέλησε να τονίσει:

«Λένε πως ήταν έγκλημα πάθους. Εγώ το πάθος το ξέρω αλλιώς. Υπάρχει αγάπη, δεν σκοτώνει το πάθος».

«Εμείς που ασχολούμαστε με ανθρωπιστικές επιστήμες, πάντα αναρωτιόμαστε πού οδηγεί η έλλειψη αγάπης και φροντίδας που χρειάζεται κάθε παιδί», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share