Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Εξοργιστικές δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου στη Ρόδο: «Το παιδί δεν είναι τέρας! Δεν είστε όλες θύματα!» (Video)

Εξερράγη η Φαίη Σκορδά με όσα άκουσε - «Παιδιά τι λέει ο άνθρωπος;»

24 Σεπτεμβρίου 2021 11:20
Εξοργιστικές δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου στη Ρόδο: «Το παιδί δεν είναι τέρας! Δεν είστε όλες θύματα!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δέκα γυναικοκτονίες με τελευταία αυτή της Ρόδου συγκλόνισαν το πανελλήνιο αυτή τη χρονιά και το κοντέρ παγκοσμίως συνεχίζει να καταγράφει ειδεχθείς δολοφονίες γυναικών. Παράλληλα, δείτε μια φωτογραφία σοκ από το έγκλημα στη Ρόδο, με την Ντόρα νεκρή στη μέση του δρόμου!

Σοκαριστικές ήταν οι δηλώσεις του θείου 40χρονου γυναικοκτόνου από τη Ρόδο στην εκπομπή «Το Πρωινό» που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο πάνελ της εκπομπής.

Υποστηρίζοντας ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα – αν και ο ίδιος καταδικάζει τη βία – και πολλές φορές δεν είναι τα θύματα, όπως κατά κόρον παρουσιάζονται στις μέρες μας.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας.

Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» είπε αρχικά.

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε.

Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» συνέχισε.

Μαινόμενη η Φαίη Σκορδά έβαλε τις φωνές λέγοντας «παιδιά τι λέει ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία και να τον πιάσει. Το ακούσαμε;».

«Αυτές είναι οι απόψεις που γεννάνε γυναικοκτόνους» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share