Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτογραφία σοκ από το έγκλημα στη Ρόδο: Η Ντόρα νεκρή στη μέση του δρόμου!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!

24 Σεπτεμβρίου 2021 08:51
Φωτογραφία σοκ από το έγκλημα στη Ρόδο: Η Ντόρα νεκρή στη μέση του δρόμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη παραμένει όχι μόνον η οικογένεια της άτυχης 31ρονης εκπαιδευτικού Ντόρας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της αλλά ολόκληρη η Ελλάδα.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά ανατριχιαστικές γιατί ο δολοφόνος και αυτόχειρας δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε βίαιη, χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά. Κάτι που φάνηκε και με τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την κοπέλα χωρίς να μπορέσει αυτή να αντιδράσει έστω και λίγο.

Το eREPORTAZ φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία ντοκουμέντο από στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχος εκπαιδευτικός που μία μόλις ημέρα νωρίτερα, η 31χρονη δασκάλα είχε τηλεφωνήσει σε πολύ καλή φίλη της και της είχε αποκαλύψει την απόφασή της να χωρίσει με τον 40χρονο. «Γλύτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα, ένα 24ωρο πριν ο 40χρονος την πυροβολήσει και τη σκοτώσει με δύο σφαίρες.

Φωτογραφία σοκ από το έγκλημα στη Ρόδο
Οι αρχές μέσα από τα κινητά τηλέφωνα του δράστη- αυτόχειρα και του θύματος, αλλά και μέσα από τις καταθέσεις συγγενών και φίλων θα προσπαθήσουν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της εν ψυχρώ δολοφονίας της 31χρονης εκπαιδευτικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος είχε καταγγελθεί για βίαιη συμπεριφορά τόσο από την πρώην σύζυγό του, όσο και από την πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών στην 40χρονη πρώην σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Αντίστοιχα προβλήματα είχε προκαλέσει και στην πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προσφύγει τόσο στα αστικά, όσο και στα ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη μετακίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share