Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Έγκλημα στη Ρόδο: Οι κινήσεις του 40χρονου μία μέρα πριν την δολοφονία - Σήμερα η κηδεία της Δώρας (Video)

Νέες αποκαλύψεις για την στυγερή γυναικοκτονία

24 Σεπτεμβρίου 2021 07:32
Έγκλημα στη Ρόδο: Οι κινήσεις του 40χρονου μία μέρα πριν την δολοφονία - Σήμερα η κηδεία της Δώρας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Ρόδο: Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Δώρα, την 32χρονη εκπαιδευτικό που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της ετοιμάζονται να πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα πραγματοποιηθεί στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου ενώ στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δράστη της δολοφονίας και τελικά αυτόχειρα. Ενώ, προκλητικός είναι ο πατέρας του 40χρονου για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο.

Εντωμεταξύ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με την θεία της 32χρονης να δηλώνει στην εφημερίδα Ροδιακή ότι ο 40χρονος δολοφόνος παρακολουθούσε την άτυχη Δώρα μια ημέρα πριν το έγκλημα.

«Μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ' έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά η θεία της άτυχης εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την ίδια η 32χρονη ανηψιά της δεν μίλησε στον 40χρονο αλλά ανέφερε το περιστατικό στη μητέρα της.

«Κι εγώ από' κει το έμαθα. Δεν την είχα δει τις τελευταίες μέρες. Δούλευε το κορίτσι μας, έρχονταν βράδυ. Κι εμείς το ίδιο. Την επόμενη μέρα, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο. Να πάει στα παιδιά, στα μαθήματα και τη σκότωσε! Αυτό!» πρόσθεσε η θεία της Δώρας.

Κατά την εκτίμηση της θείας της 32χρονης ο 40χρονος «δούλευε ύπουλα» καθώς, όπως λέει, «χώρισαν έτσι απλά. Ούτε μηνύματα της έστειλε, ούτε την παρακάλεσε να επιστρέψει ούτε τίποτα».

Η τελευταία κουβέντα της άτυχης Δώρας στην αδελφή της μητέρας της μετά τον χωρισμό της με τον 40χρονο ήταν «ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν» καθώς, όπως λέει η ίδια η 32χρονη ήθελε να γνωρίσει τον 40χρονο ο οποίος «της φέρονταν πάρα πολύ καλά και πριν και αργότερα όταν της είχε προτείνει να συγκατοικήσουν.

Τον είχε γνωρίσει από τον χειμώνα. Η σχέση τους στην αρχή πήγαινε πολύ καλά. Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε κάποια στιγμή. Κι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να αξιολογήσεις κάποιον άνθρωπο.

Η Ντόρα μας του έδωσε κάποια ευκαιρία. Όμως όταν είδε ότι υπήρχε πρόβλημα αποφάσισε να χωρίσει. Πήγαν με την αδελφή μου την άλλη, μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι και ήρθε στο σπίτι. Μία εβδομάδα πριν έγινε σχεδόν αυτό».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share