Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προκλητικός ο πατέρας του 40χρονου για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Συγγνώμη στην οικογένεια της Δώρας αλλά ο γιος μου το έκανε από αγάπη»

«Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη»

23 Σεπτεμβρίου 2021 16:19
Προκλητικός ο πατέρας του 40χρονου για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Συγγνώμη στην οικογένεια της Δώρας αλλά ο γιος μου το έκανε από αγάπη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις», έλεγε η 31χρονη Δώρα που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. Η 31χρονη Δώρα ήθελε να χωρίσει, φοβόταν τη βίαιη και χειριστική συμπεριφορά του πρώην σύντροφού της και γι' αυτό τερμάτισε τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της. Όμως, εκείνος της έστησε καρτέρι θανάτου και την εκτέλεσε με καραμπίνα στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στη Ρόδο και αυτοκτόνησε.

Και τώρα ο πατέρας του 40χρονου δράστη υποστηρίζει, μιλώντας στο T-Live ότι «ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη». Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Συγγνώμη στους γονείς της Δώρας αλλά ο γιος μου το έκανε από αγάπη. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι, όμως, και το παιδί μου. Πονάω. Το παιδί μου το έκανε από αγάπη» αλλά αναφέρει και τα εξής: «Το παιδί μου έμεινε τυφλό για δύο χρόνια. Πονάω, θέλω να κηδέψω το παιδί μου».

Έγκλημα στη Ρόδο: «Μεγάλο καθίκι ήσουν στο καλό»! Οργή για τον 40χρονο δολοφόνο της Δώρας

Έγκλημα στη Ρόδο: «Μεγάλο καθίκι ήσουν στο καλό»! Οργή για τον 40χρονο δολοφόνο της Δώρας

Έγκλημα στη Ρόδο: «Μεγάλο καθίκι ήσουν στο καλό»! Οργή επικρατεί για τον 40χρονο δολοφόνο της Δώρας, ο οποίος αφού τη σκότωσε με καραμπίνα στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος. Ενώ, ραγίζει καρδιές η αδελφή της 32χρονης Δώρας με το μήνυμά της.

Οι αντιδράσεις για τη νέα γυναικοκτονία στα social media είναι έντονες. Μάλιστα στο προφίλ του δράστη στο Facebook έγραψαν «μεγάλο καθίκι ήσουν στο καλό».

 Οργή για τον 40χρονο δολοφόνο της Δώρας

Έγκλημα στη Ρόδο: Απειλούσε, έβριζε, χτυπούσε την πρώην σύζυγό του - Το βίαιο παρελθόν του 40χρονου γυναικοκτόνου

Έγκλημα στη Ρόδο: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο γυναικοκτόνο της 32χρονης εκπαιδευτικού. Βίαιη και επιθετική συμπεριφορά είχε επιδείξει και στο παρελθόν ο 40χρονος που την Τετάρτη πυροβόλησε και σκότωσε την 32χρονη πρώην σύντροφό του στη Ρόδο πριν τελικά να αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr σε βάρος του 40χρονου είχαν σχηματιστεί δικογραφίες και είχαν διεξαχθεί έρευνες από την αστυνομία για απειλές, βία και εξύβριση σε βάρος συντρόφων του.

Εκβίαζε πρώην σύντροφό του

Συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών από τον 40χρονο σε 40χρονη σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Παρόμοια προβλήματα είχε προκαλέσει ο 40χρονος και σε βάρος της πρώην σύζυγού του με την οποία είχε συνάψει πολιτικό γάμο. Συγκεκριμένα η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, ούσα, σε διάσταση μαζί του, με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Η ίδια είχε ζητήσει να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share