Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο - Τραγική ειρωνεία! «Θα γίνω σαν αυτές τις ειδήσεις» είχε πει η άτυχη Δώρα πριν τη δολοφονία της

Σοκαριστικές αποκαλύψεις!

23 Σεπτεμβρίου 2021 11:28
Έγκλημα στη Ρόδο - Τραγική ειρωνεία! «Θα γίνω σαν αυτές τις ειδήσεις» είχε πει η άτυχη Δώρα πριν τη δολοφονία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Ρόδο: Η Δώρα Ζαχαριά δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της το μεσημέρι της Τετάρτης με δύο σφαίρες στη Ρόδο, ενώ εκείνος αυτοκτονήσει λίγη ώρα μετά το έγκλημα με το ίδιο όπλο που στέρησε τη ζωή της 31χρονης.

Η ξαδέρφη της άτυχης κοπέλας μίλησε στο Πρωινό και συγκίνησε με όσα εξομολογήθηκε.

«Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά. Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκεφτόταν. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες. Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» ανέφερε η ξαδέρφη της Δώρας.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε πως «μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Η ξαδέρφη της αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι έγινε ένα άσχημο σκηνικό στις διακοπές τους στη Κάλυμνο, που οδήγησε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της Δώρας αποκάλυψε ότι της είχε πει πως φοβόταν μην γίνει σαν κι αυτές στις ειδήσεις.

Κώστας Μοίρας: Αυτή είναι η ταυτότητα του άνδρα που σκότωσε τη 40χρονη Δώρα στη Ρόδο

Κώστας Μοίρας: Αυτή είναι η ταυτότητα του άνδρα που σκότωσε τη 40χρονη Δώρα στη Ρόδο

Το έγκλημα της Ρόδου έχει συγκλονίσει την χώρα, με την 32χρονη Δώρα να φεύγει από το χέρι του πρώην συντρόφου της, ο οποίος εν συνεχεία αποφάσισε να αυτοκτονήσει, συνθέτοντας μια απόλυτη τραγωδία.

Ο άνθρωπος, που εκτέλεσε το φονικό, είναι ο 40χρονος Κώστας Μοίρας και ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων. Ο ίδιος ήταν χωρισμένος με ένα παιδί, έχοντας στο παρελθόν κάνει πολιτικό γάμο.

Ακόμη, πριν από χρόνια, ο γυναικοκτόνος είχε χάσει την όραση του για δύο χρόνια, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης Δώρας, το θύμα είδε τον 40χρονο να την παρακολουθεί τις τελευταίες μέρες.

Σημειώνεται ότι η Δώρα είχε 9 μήνες δεσμό με τον 40χρονο, ενώ συγκατοικούσαν από τον περασμένο Ιούλιο. Η συγκατοίκηση κράτησε για δύο μήνες, ενώ πριν 10-15 μέρες το θύμα και ο θύτης χώρισαν, εώς ότου χθες, που ο γυναικοκτόνος σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για το φονικό

Σε πλήρη εξέλιξη, όπως αναφέρει και η «Δημοκρατική» της Ρόδου, βρίσκεται από την 15.00 ώρα της Τετάρτης (22/9) έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την πλήρη εξιχνίαση εγκλήματος πάθους στο νησί της Ρόδου με θύμα την 31χρονη εκπαιδευτικό Θεοδώρα Ζαχαριά του Τριαντάφυλλου και δράστη τον Κώστα Μοίρα του Νικολάου 40 ετών που αυτοκτόνησε λίγη ώρα μετά τον φόνο στην οικία του.

Περί ώραν 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ η άτυχη εκπαιδευτικός που διατηρούσε σχέση με τον δράστη, την οποία φέρεται να είχε διακόψει πρόσφατα, στάθμευε το αυτοκίνητο της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι, ο δράστης που επέβαινε σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο την προσέγγισε και την σκότωσε πυροβολώντας την με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές και διέφυγε από το σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την άμεση δράση και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο και με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαινε και δεύτερο άτομο αν κι ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Αστυνομικοί της σήμανσης και ο ιατροδικαστής συγκέντρωναν στοιχεία και βρήκαν στο σημείο δύο κάλυκες από την καραμπίνα, ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του δράστη.

Λίγη ώρα αργότερα ενημερώθηκαν για δεύτερο πυροβολισμό στην οδό Μητροπολίτη Ιωακείμ στον συνοικισμό Θεοτόκου.

Εκεί βρήκαν τον δράστη νεκρό. Είχε αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα, την οποία κατείχε νομίμως και άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως δεν έχει νόημα η ζωή του χωρίς την σύντροφο του!

Περιττό να τονιστεί ότι ολόκληρη η κοινωνία της Ρόδου είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία αυτή, καθώς μάλιστα «εντάσσεται» στις τόσες άλλες, που έχουν διαπραχθεί στη χώρα στο τελευταίο διάστημα και προκαλούν εντονότατη ανησυχία και γενικό προβληματισμό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share