Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Λίγο πριν πεθάνει μου είπε...» - «Έσπασε» τη σιωπή της η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση

Μίλησε με δάκρυα στα μάτια και συγκλόνισε

6 Σεπτεμβρίου 2021 17:15
«Λίγο πριν πεθάνει μου είπε...» - «Έσπασε» τη σιωπή της η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ Καρυπίδου, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «T-Live», μιλώντας για τη συνύπαρξή τους, το γάμο που ετοίμαζαν και το τι συνέβη λίγο πριν από το θάνατό του.

Όπως εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε αποφασίσει ότι ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ο άντρας της ζωής της, με τη μητέρα του επίσης να συγκλονίζει μιλώντας για τους φονιάδες του.

Η εξομολόγηση της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση

Η ίδια, αφού μίλησε για την γνωριμία τους, έκανε εκτενή αναφορά για το τραγικό συμβάν: «Την ημέρα της δολοφονίας ήταν πολύ ήρεμος, είχαμε πάει για να βάλουμε ορό βιταμινών, όπως κάναμε κάθε εξάμηνο και στην επιστροφή μου είπε, θέλω να έρθεις μαζί μου για τρέξιμο. Δεν το συνήθιζε και μου είπε εσύ θα είσαι μέσα στο γήπεδο κι εγώ θα κάνω απ’ έξω. Συμφωνήσαμε να πάμε μαζί αλλά τελικά δεν πήγα. Ξυπνήσαμε δύο ώρες νωρίτερα, τα είπαμε και ξαπλώσαμε ξανά. Κοιμηθήκαμε αλλά εμένα δεν με ξύπνησε ποτέ. Ήξερε ότι δουλεύω νωρίς.

Δεν είχα αισθανθεί κάτι. Πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Με πήρε μια φίλη μου και μου είπε ότι άκουσα για ένα συμβάν στην Βάρη με έναν πυγμάχο. Της είπα κλείσε γιατί δουλεύω. Δεν κατάλαβα. Σε 5 λεπτά πήρα τηλέφωνο τον προπονητή του και μου το είπε. Δεν ήξεραν ποιος θα με πάρει για να μου το πει καλύτερα.

Μου φαίνεται περίεργο, που είμαι εδώ και μιλώ σαν να μην υπάρχει ο Τάσος. Για τις πρώτες 20 ημέρες δεν θυμάμαι τίποτα γιατί ήμουν με φάρμακα υπό ιατρική παρακολούθηση. Μετά με πήρε η φίλη μου στο εξωτερικό για να αλλάξω παραστάσεις. Εύχομαι σε κανένα να μην το περάσει, είναι πάρα πολύ νωπό. Νιώθω ότι εκτός από σύντροφο κι άντρα, έχασα και τον φίλο μου. Μου λείπει αυτή η καθημερινότητα στις απλές αποφάσεις… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, νομίζω ότι θα βγω έξω και θα με πάρει τηλέφωνο».

18+1 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Με αφορμή τον θάνατο του Mad Clip και του Μίκη Θεοδωράκη, την ίδια μέρα στις 2 Σεπτεμβρίου, το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει γνωστούς Έλληνες - Ελληνίδες που έφυγαν από τη ζωή μέσα στη χρονιά (2021) που διανύουμε.

Το 2021 δεν μπήκε και με τον πλέον ιδανικό τρόπο αφού εξ' αρχής οι θάνατοι έδιναν και έπαιρναν και η λίστα είναι ήδη αρκετά μεγάλη!

Πάμε να τους δούμε στο Athensmagazine.gr:

Δήμητρα Παπανικολοπούλου

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Ανήμερα των Θεοφανίων έφυγε από την ζωή η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου και την είδηση του θανάτου της έκαναν γνωστή τα παιδιά της με μια ανάρτηση τους.

Η ανάρτηση του θανάτου της αστρολόγου Δήμητρας Παπανικολάου

“Η μητέρα μας χθές, ανήμερα των Θεοφανίων, ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι στο φώς των αστεριών που τόσο αγαπούσε. Ένας αυθεντικός λαικός άνθρωπος που πάλεψε όλη της τη ζωή να σταθεί με αξιοπρέπεια, σεμνότητα και ταπεινότητα και τα κατάφερε. Όταν με ρώτησε ένας φίλός μου τι έχω να θυμαμαί απο εκείνη, δυο πράγματα μου ήρθαν στον μυαλό απευθείας, η μαχητικότητα της και η δίψα της για ζωή. Δύο χαρακτηριστικά της που από το τίποτα που ξεκίνησε την οδήγησαν στο κάτι και στον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο. Δυο χαρακτηριστικά της που την έκαναν επιτυχημένη μητέρα μιας και χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να μας μεγαλώσει μόνη της.

Γλυκιά μου μάνα πολυαγαπημένη, αγωνίστρια στη ζωή, δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν τον πόνο της απώλειας σου. Πώς να σου πούμε αντίο; Πως να σε αποχωριστούμε, εσένα που μας έδωσες την πρώτη ανάσα; Την ανάσα από την ανάσα σου. Εσένα που μαζί έχουμε μοιραστεί μια τυρόπιτα, ακόμα, θλίψη έχει ξεσπάσει από τον χαμό ποδοσφαιριστή.

Πώς θα ζούμε χωρίς τα 30 τηλέφωνα σου την ημέρα; Που τα 15 μένανε αναπάντητα και στα υπόλοιπα 15 μας κατσάδιαζες που δεν απαντούσαμε τα προηγούμενα. Εσένα που με το παράδειγμα σου μας δείδαξες να είμαστε όρθιοι και να βρίσκουμε λύσεις αντί να εγκαταλείπουμε.

Εσένα που μας σπούδασες με το υστέρημα σου και μέσα απο τις επιτυχίες μας ΕΣΎ χαιρόσουν περισσότερο και στις αποτυχίες μας έπνιγες τη σνεναχώρια σου βαθιά μέσα σου για να μας δίνει δύναμη και κουράγιο. Για όλα όσα μας χάρισες, τη ζωή μας, τα συναισθήματα, τις πίκρες και τις λύπες μας, τα γέλια και τους τσακωμούς, τις χαρές μας και τόσα άλλα έχουμε να σου πούμε ένα μεγάλο, ΠΟΛΥ μεγάλο ευχαριστώ, και εγώ θέλω να σου ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη και να σου δώσω μια υπόσχεση…”

Τιτίκα Σαριγκούλη

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Στις 22 Ιανουαρίου πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας, Τιτίκα Σαριγκούλη. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών! Γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σε νεαρή ηλικία σπούδασε ηθοποιός, ξεκινώντας την πορεία της στο χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Το 1960 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Το μυστικό του κόκκινου μανδύα». Ακολούθησαν δύο ακόμη συμμετοχές στον κινηματογράφο τα επόμενα χρόνια στις ταινίες «Φαίδρα» και «Πρώτο καρδιοχτύπι».

Την ίδια δεκαετία ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με τη συγγραφή, γράφοντας περισσότερα από 60 βιβλία με πιο πρόσφατα τα «Κίλωνας ο Αθηναίος» και «Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο Μέγας: Τραγωδία σε πέντε πράξεις», ενώ διετέλεσε μέλος της Ένωσης Νέων Ελλήνων Λογοτεχνών.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 συνέχισε την κινηματογραφική της πορεία, («Τεστοστερόνη» (ταινία), στην κωμωδία «Η χορωδία του Χαρίτωνα» και στη διεθνή παραγωγή «Opa!» κ.ά.), όπως και τη συμμετοχή της σε μια σειρά, κωμικές κυρίως τηλεοπτικές σειρές («Μαρία η άσχημη», «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», «Αν μ’ αγαπάς», «Singles 2,1/2», «Μπαμπά μην τρέχεις», «Λάκης ο γλυκούλης» κ.ά.), ενσαρκώνοντας ρόλους μιας ενίοτε αθυρόστομης και δυναμικής γιαγιάς, που λάτρεψε το κοινό, ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της συμμετοχή ήταν το 2018 στην ταινία «Οι απαχήδες των Αθηνών».

Το 2015 ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απένειμε τιμητικό έπαινο στην Ττιτίκα Σαριγκούλη μετά την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβρη του 2015 στο Θέατρο της Πετρούπολης, μια παράσταση που παρουσιάστηκε και στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η Τιτίκα Σαριγκούλη έγραψε και σκηνοθέτησε θέατρο, ενώ πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με τελευταία το κλασικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα», παράσταση που παρουσιάστηκε τον περασμένο Γενάρη και στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, το 2019.

Η συντρόφισσα Τιτίκα Σαριγκούλη στάθηκε σταθερά στο πλευρό του ΚΚΕ, συμμετέχοντας στις μάχες που έδωσε το Κόμμα, υπερασπιζόμενη την Ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, το πρώτο εργατικό κράτος στον κόσμο, τη Σοβιετική Ενωση.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωνε στον «Ριζοσπάστη» και αναμεταδίδει το 902.gr παραμονές των τελευταίων εκλογών: «Σωτήρες για τον λαό δεν υπάρχουν. Οι σωτήρες ανήκουν στο κεφάλαιο και είναι μόνο για τα μονοπώλια. Ο μόνος “σωτήρας” για τον λαό είναι οι αγώνες του και η πάλη του ενάντια στα μονοπώλια που του ρουφούν το αίμα. Και η συνισταμένη όλων αυτών των αγώνων είναι το λαϊκό κίνημα που πάντα εκφράζουν τα Εργατικά και Κομμουνιστικά Κόμματα. Επομένως, άλλος δρόμος και “σωτήρας” από το ΚΚΕ για τις λαϊκές τάξεις δεν υπάρχει αν θέλουμε να κρατήσουμε την ψυχή μας εμείς οι απλοί άνθρωποι ακόμα».

Τάσος Θεοδωρόπουλος

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Στις 25 Φεβρουαρίου έχασε τη μάχη με τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος που νοσηλευόταν από τις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό και σηψαιμία. Επίσης, πέθανε ο Ανδρέας Κολλάς, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ

Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτισαν με αναρτήσεις στο Facebook φίλοι και συνεργάτες μεταξύ των οποίων ο κριτικός κινηματογράφου Άκης Καπράνος και η Άννα Κουρουπού.

Γιώργος Καραϊβάζ

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, από δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πρόκειται για στυγνή δολοφονία από το οργανωμένο έγκλημα (βλ. συμβόλαιο θανάτου). Ανακοινώσεις για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ έκαναν όλα τα πολιτικά κόμματα, όπως επίσης και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία ανέφερε ότι η δολοφονία ενός δημοσιογράφου σε μια ευρωπαϊκή χώρα είναι μια απεχθής και δειλή πράξη και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθούν σύντομα οι δράστες. Οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα σε έκθεσή τους αναφέρουν ότι ο Καραϊβάζ δολοφονήθηκε μετά από ρεπορτάζ για ομάδα εγκληματιών και αστυνομικών που φέρεται να εκβιάζουν νυχτερινά μαγαζιά για χρήματα σε αντάλλαγμα προστασίας.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του Καραϊβάζ, το αυτοκίνητό του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο είχαν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Με δεδομένο ότι ο δολοφονηθείς ήταν δραστήριος δημοσιογράφος, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να ανασύρουν στοιχεία ικανά να οδηγήσουν στα ίχνη των φυσικών κυρίως όμως των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας. Οι ερευνητές της Ασφάλειας φέρονται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στη δολοφονία του Καραϊβάζ συμμετείχαν δύο ομάδες δραστών. Η πρώτη παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο κατά την έξοδο του από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Star και ενημέρωσε για τις κινήσεις του την ομάδα των εκτελεστών.

Για την εξιχνίαση της δολοφονίας οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στις τηλεφωνικές κλήσεις των δύο εκτελεστών με τους τσιλιαδόρους – συνεργούς τους και στα τρία βίντεο από κάμερες ασφαλείας, στα οποία οι δύο πληρωμένοι δολοφόνοι εμφανίζονται να ελέγχουν τα στενά γύρω από την οδό Θέμου Άννινου, πριν εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου. Οι έρευνες επίσης επικεντρώθηκαν στις επαφές του Καραϊβάζ με πηγές από τον υπόκοσμο και στα ρεπορτάζ που δημοσίευε στην ιστοσελίδα bloko.gr.

Δημήτρης Παλαιολόγου

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Στις 3 Μαΐου σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παλαιολόγου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 38 του χρόνια.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον γνώριζαν μέσω των social media.

Ο αστρολόγος και τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Blackout» του ΑΝΤ1 καθώς και συμμετοχές σε διάφορες εκπομπές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Τον θάνατο του ανακοίνωσε μέσω social media το Μεγάλο Σάββατο ο αδελφός του, Μανώλης καθώς και η καλή του φίλη, Μίνα Αστέρη. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, πως ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ο Δημήτρης Παλαιολόγου θα είχε τα 39α γενέθλια του. Παράλληλα, διαβάστε για τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης εγκύου.

«Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή…… Σ’ αγαπώ……παιδί μου» έγραψε ο Μανώλης Παλαιολόγους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Αγοράκι μου Σήμερα είναι τα γενέθλια μας.. Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!! έχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές μαζί!!!!Καλή Αντάμωση!!!» έγραψε η καλή του φίλη Μίνα Αστέρη.

Η τελευταία δημοσίευση που έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παλαιολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν στις 29 Απριλίου.

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5), ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο. Επίσης, η Κρήτη βυθίστηκε στο πένθος από τον θάνατο του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήταν ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος επί σειρά ετών ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας, ενώ στον επιχειρηματικό κόσμο ήταν γνωστός μέσω των επενδύσεών του, όπως σε εκείνη στη Χαλυβουργική.

Τάσος Μπερδέσης

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται η άγρια δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση το πρωί της 31ης Μαΐου στη Βάρη, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, λίγα λεπτά πριν περάσει την είσοδο του προπονητικού κέντρου Αίολος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες φαίνεται να ακολούθησαν οργανωμένο σχέδιο εναντίον του, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους ενόχους σε υποθέσεις όπου το όνομα του πυγμάχου είχε κατά καιρούς πρωταγωνιστήσει.

Ο πυγμάχος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης «Survival» και την σχέση του με την Σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου, ωστόσο το όνομα του είχε απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες αρκετά χρόνια πριν και συγκεκριμένα από το 2006. Την εποχή, δηλαδή, που οι διωκτικές αρχές της Πάτρας, έπειτα από γιγαντιαία επιχείρηση, εξάρθρωσαν συμμορία που σκορπούσε τον τρόμο στον κόσμο της νύχτας, πουλώντας προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά της αχαϊκής πρωτεύουσας. Ανάμεσα στα ονόματα που εμπλέκονταν στην περίφημη υπόθεση των μπράβων της Πάτρας ήταν και το όνομα του Έλληνα πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση.

Γιάννης Ραπτόπουλος

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα την οδική βοήθεια, ο ιδρυτής της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 02 Ιουνίου σε ηλικία 78 ετών.

Σε ανάρτηση στο Facebook της επιχείρησης οι εργαζόμενοι της Express Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

Express Service: Ποιος ήταν ο Γιάννης Ραπτόπουλος

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος εδραιώθηκε στο ελληνικό επιχειρείν τη δεκαετία του ’80. Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων αναφέρει το voria.gr.

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service.

Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους

Καλό Ταξίδι στον "ΙΔΡΥΤΗ" της ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα. Η EXPRESS SERVICE πενθεί.

Posted by Express Service on Tuesday, June 1, 2021

Νίτσα Σαπουντζή

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Στις 10 Ιουνίου εφυγε από τη ζωή η Νίτσα Σαπουντζή, η γυναίκα που άφησε το σημάδι της στον χώρο της μόδας καθώς τη δεκαετία του '80 "έντυσε" στη θρυλική μπουτίκ της "Renata" στο Κολωνάκι όλη την κοσμική Αθήνα της εποχής.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media, η κόρη της, Ειρήνη Σαπουντζή η οποία έχει ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

"In the end All we are is dust in the wind 3/6/21. Επειδή επιθυμώ να ευχαριστήσω καθένα από εσάς ξεχωριστά, αλλά οι στιγμές είναι δύσκολες, θα ήθελα να μου δώσετε λίγο χρόνο και θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ πολύ" έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας και μία φωτογραφία της μητέρας της.

Ενδεικτική είναι μία ανάρτηση που είχε κάνει πριν από περίπου επτά μήνες στη σελίδα της στο Facebook, η Έλενα Μακρή, αναρτώντας μία φωτογραφία της Νίτσας Σαπουντζή με τη και τη Μαίρη Πεσκετζή.

Επιστροφή στα 90s: Από τις κοσμικές σελίδες της εποχής, μια σπάνια φωτογραφία με τρεις ξεχωριστές κυρίες : Η ...

Posted by Elena' s Diary on Tuesday, November 24, 2020

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο protothema.gr, πριν από επτά χρόνια η Ειρήνη Σαπουντζή η οποία τότε έκανε τα πρώτα της βήματα ως σχεδιάστρια ρούχων, είχε πει για τη μητέρα της:

"Η μητέρα μου ήταν πάντοτε μια workaholic γυναίκα, αφού δούλευε αδιαμαρτύρητα 24 ώρες το 24ωρο, καταφέρνοντας να κάνει όλη την αθηναϊκή αφρόκρεμα της εποχής να την εμπιστεύεται. Μπορεί να μην ήταν η τυπική μαμά που θα με ρωτούσε αν διάβασα, π.χ., ήταν όμως καλόγουστη και διέθετε πάθος με οτιδήποτε καταπιανόταν. Εκτίμησα το έργο της όταν τελειώνοντας το σχολείο μπήκα κι εγώ στην οικογενειακή επιχείρηση. Μου άρεσε η εμπιστοσύνη που της είχαν οι πελάτισσες και της ήμουν ευγνώμων για τη γνωριμία μου με τόσο σημαντικές γυναίκες".

Χριστίνα Βαρζοπούλου

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

13 Ιουνίου: Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού Χριστίνας Βαρζοπούλου και σύζυγος του Θεόδωρου Κατσαφάδου. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω Facebook.

"Μετά το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε…Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλό ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλού….

Μαζί με αυτό το νέο ήρθε και το νέο μιας άλλης αποχώρησης που έγινε όμως στις 15 Μάη και την μάθαμε αργά... Μια καλή μας συνάδελφος, αθόρυβη, που πολύ παίξαμε μαζί και στην Ομάδα θέαμα του Κακλέα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλό ταξίδι Μάχη μου". Ήταν η σύζυγος του Θόδωρου Κατσαφάδου!

Γιώργος Μαυραειδής

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Μαυραειδή έκανε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουνίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό της Χριστίνας Βαρζοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής πέθανε σε νεαρή ηλικία, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος το χώρο του ελληνικού θεάτρου και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o Γιώργος Μαυραειδής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Όταν φεύγει από κοντά μας ένας τόσο νέος και ταλαντούχος συνάδελφος όλοι πρέπει να θρηνούμε Καλό ταξίδι Γιώργο».

Ελπίδα Μπραουδάκη

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Στις 07 Ιουλίου πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός της μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή τους αναφέρει: "Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας".

Η Ελπίδα Μπραουδάκη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Σημαντική ήταν η παρουσία της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Χορεύοντας στη σιωπή" (2002), "Η αγάπη ήρθε από μακριά" (2002) , Μη μου λες αντίο"(2004), "Ανατομία ενός εγκλήματος" κ.α... Παντρεύτηκε την δεκαετία του '70 με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Μάζη αλλά χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα. ''Δάνεισε'' τη φωνή της σε αρκετές μεταγλωττισμένες σειρές.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Καλο ταξιδι σε μια απο τις πιο σεμνες αθορυβες ταλαντουχες παρουσιες του θεάτρου μας

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Tuesday, July 6, 2021

Η ανάρτηση του ανιψιού της

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΙΑ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ...

Posted by Giannis Stathoudakis Marinero Marinero on Monday, July 5, 2021

Φιλιώ Πυργάκη

13 Διάσημοι Έλληνες που έχουν πεθάνει μέσα στο 2021!

Θρήνος στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής. 'Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (17/07) η μεγάλη φωνή της δημοτικής μας παράδοσης Φιλιώ Πυργάκη, η όποια τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η κατάσταση της επιβαρύνθηκε, καθώς πριν από δυο περίπου μήνες είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγος της Μίμης.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια Μαρία Γιαννακά. «Αντίο στην μεγαλύτερη δημοτική φωνή…. Καλό ταξίδι Φιλιώ Πυργάκη», έγραψε στο Facebook. Παράλληλα, σοκ επικρατεί στο πανελλήνιο για το θάνατο του καθηγητή, Γιάννη Καζάζη, ο οποίος όχι απλά βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, αλλά ήταν μάλιστα απαγχονισμένος, στοιχείο που δημιουργεί ακόμη περισσότερα σενάρια.

Τόλης Βοσκόπουλος

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σε ηλικία 81 ετών στις 19 Ιουλίου. Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής έφυγε λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Η τελευταία φορά που είχε νοσηλευτεί στο 251 Ναυτικό Νοσοκομείο ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν και εισήχθη πάλι λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Τότε είχε αισθανθεί δύσπνοια.

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο, θα πουν οι συγγενείς του και οι φίλοι του την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15.00 στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και ο πιο εμπορικός. Απέκτησε φανατικούς θαυμαστές που τον αποκαλούσαν Πρίγκιπα, λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος

Στις 21 Αυγούστου πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει μακρά πορεία σε θέατρο και τηλεοπτικά σίριαλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πέθανε στις 27 Αυγούστου σε ηλικία 82 ετών. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνταν από σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ είχε εισαχθεί σε αρκετά δημόσια νοσοκομεία για να θεραπευτεί.

Ο πρώην υπουργός είχε κάνει ένα δύσκολο χειρουργείο στην καρδιά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το 2017, όπου υποβλήθηκε σε τριπλό μπαϊπάς.

Το 2020 χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Σισμανόγλειο για περίπου 20 ημέρες καθώς είχε πνευμονία.

Φωτογραφίες από τις δύσκολες στιγμές μετά την περιπέτεια υγείας που είχε

Επίσης ο Τσοχατζόπουλος εισήχθη την 1/6/2021 στο «Λαϊκό» νοσοκομείο όπου είχε εκτεταμένες κατακλίσεις και μεγάλη αιμορραγική κένωση.

Όταν η κατάσταση του σταθεροποιήθηκε μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή χθες από ανακοπή καρδιάς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share