Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τάσος Μπερδέσης: Παρουσία φίλων και συγγενών έγινε το μνημόσυνο - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του και η ανατριχιαστική της αποκάλυψη για τον δολοφόνο (Video)

Ενα γιατί να παραμένει βασανιστικά αναπάντητο

4 Ιουλίου 2021 15:28
Τάσος Μπερδέσης: Παρουσία φίλων και συγγενών έγινε το μνημόσυνο - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του και η ανατριχιαστική της αποκάλυψη για τον δολοφόνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγγενείς και φίλοι του 39χρονου Πατρινού πυγμάχου απαρηγόρητοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει. Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του, η υπόθεση της δολοφονίας παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη παρά τις έρευνες των αστυνομικών.

Οι δικοί του άνθρωποι σήμερα το πρωί φορώντας μπλουζάκια με φωτογραφία του Τάσου Μπερδέση, τιμώντας τη μνήμη του, βρέθηκαν στον Άγιο Νικόλαο στη Μιτόπολη Αχαΐας όπου τέλεσαν μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, ενώ μοίρασαν και μπομπονιέρες.

Τάσος Μπερδέσης: Παρουσία φίλων και συγγενών έγινε το μνημόσυνο

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του και η ανατριχιαστική της αποκάλυψη για τον δολοφόνο

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η κυρία Γεωργία υποβασταζόμενη από συγγενείς πήγε στο μνήμα του παιδιού της, εκεί όπου έχουν αφήσει ένα πανό με φωτογραφίες του Τάσου Μπερδέση το οποίο γράφει “Never Give Up”.

Τάσος Μπερδέσης: «Αντί για μπομπονιέρες ετοιμάζουμε κόλλυβα»

Όσο περνούν οι μέρες τόσο αυξάνεται ο πόνος και η οδύνη στην οικογένεια του Τάσου Μπερδέση τον οποίον εκτέλεσαν άγνωστοι έξω από το γυμναστήριο που πήγαινε στη Βάρη.

Η μητέρα του πυγμάχου συντετριμμένη, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” καθώς την Κυριακή θα γίνουν τα 40 του δολοφονημένου πυγμάχου.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, όλος ο κόσμος το ξέρει» είπε η κυρία Γεωργία, που μεγάλωσε μόνη τα τρία της παιδιά. «Κλαίω μόνη μου. Δεν θέλω να με βλέπουν τα παιδιά γιατί είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Περνάω δραματικά. Δεν είμαι καθόλου καλά. Όλη η οικογένεια είναι επηρεασμένη. Και τώρα που πλησιάζουν τα 40 είναι ακόμα χειρότερα. Αντί για μπομπονιέρες το να ετοιμάζουμε κόλλυβα είναι πολύ βαρύ» πρόσθεσε η μητέρα του 39χρονου.

«Και να βρεθεί ο δολοφόνος του Τάσου το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω , αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξέρουμε γιατί μας έκλεισε το σπίτι» είπε η χαροκαμένη μάνα.

«Ο δολοφόνος ήταν στην κηδεία του»! Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την μάνα του Τάσου Μπερδέση

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε με καλάσνικοφ έξω από πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου. Παράλληλα, δείτε την τελευταία ανάρτησή του Τάσου Μπερδέση και τα προφητικά του λόγια.

Η κ. Γεωργία, η οποία ζητά απαντήσεις για τον αδόκητο χαμό του γιου της, μίλησε στην εφημερίδα «Πολιτεία», όπου δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή της ότι ο δολοφόνος του 39χρονου ήταν στην κηδεία του.

«Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας τις Αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα» και το παρελθόν του γιου της.

Παράλληλα, η 67χρονη χαροκαμένη μητέρα ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν τον Τάσο Μπερδέση, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στη Μιτόπολη Αχαΐας.

«Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε» ισχυρίστηκε.

Η κ. Γεωργία ανέφερε ακόμα πως ο γιος της στήριζε την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας πως η διαίσθηση της μάνας τής έλεγε ότι κάτι θα του συνέβαινε.

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Τάσου Μπερδέση; Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ άτομα από το στενό περιβάλλον του πυγμάχου!

Στην Πάτρα επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στις 31 Μαΐου στη Βάρη και από προχθές βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο εξετάζει σε βάθος την υπόθεση. Ενώ, μία ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε η μητέρα του Τάσου Μπερδέση.

Ηδη κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις στους αστυνομικούς άτομα που βρίσκονταν στον στενό κύκλο του 38χρονου πυγμάχου και έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια Αττικής, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας, είχε στραφεί προς την Πάτρα, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», και στην Αθήνα είχαν ήδη κληθεί κάποια άτομα για να δώσουν πληροφορίες. Πλέον, το κλιμάκιο που κατέφτασε στην πόλη έχει στρέψει τις έρευνές του προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Ανατροπή μ ετην δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share