Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Μπερδέσης: Ο νικητής του Survival Secret ο άνδρας που δολοφόνησαν στη Βάρη!

Είδηση σοκ!

31 Μαΐου 2021 10:12
Τάσος Μπερδέσης: Ο νικητής του Survival Secret ο άνδρας που δολοφόνησαν στη Βάρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός πυγμάχος και νικητής του Survival Secret, Τάσος Μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival του Open, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής, ενώ στο παρελθόν είχε δεσμό και με την πρώην Star Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρώην πυγμάχο να συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ το 2008 καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εν τέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης;

Ο Τάσος Μπερδεσης γεννήθηκε στην Πάτρα στις 23 Νοεμβρίου του 1982 και είναι τοξότης στο ζώδιο.

Έχει άλλα δύο αδέρφια, την Αγγελική και τον Κώστα. Σχολειό πήγε στην Πάτρα και ήταν από τους καλούς μαθητές ενώ απο μικρή ηλικία είχε ανακαλύψει την αγάπη του για το μποξ.

Στα 15 του χρόνια ξεκινάει να παρακολουθεί μαθήματα και μετά από λίγα χρόνια μετακομίζει στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρο του.

Από κει και πέρα ο Τάσος γνωρίζει μόνο επιτυχίες στο ενεργητικό του καθώς αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους στη χώρα μας.

Στο ενεργητικό του έχει 6 νικες, μια ισοπαλία και έχει κερδίσει περίπου 340 παιχνίδια ερασιτεχνικά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και έχει μόνο οχτώ ήττες.

Είναι ομαδικός δυναμικός και άκρως μοναχικός.

Έχει κάνει στο παρελθόν πολλές φιλανθρωπίες κι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο. Το 2011 βραβεύτηκε από τον Παναθηναϊκό σαν τον καλύτερο αθλητή όλων των αθλημάτων του συλλόγου σε ψήφους.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε μία πολύ μεγάλη σχέση που έφτασε σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας!!! Ήταν με την σταρ Ελλάς και τοπ μόντελ, Διονυσία Κουκίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share