Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο άρρωστος Παναθηναϊκός και νικητής του Survival Τάσος Μπερδέσης στον Ολυμπιακό!

Εντάχθηκε στο τμήμα πυγμαχίας

7 Σεπτεμβρίου 2018 16:19
Ο άρρωστος Παναθηναϊκός και νικητής του Survival Τάσος Μπερδέσης στον Ολυμπιακό!

Δυναμώνει κι άλλο το πυγμαχικό τμήμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά την συμφωνία με τον Τάσο Μπερδέση. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αθλητές πυγμαχίας της Ελλάδας και έγινε ευρύτερα γνωστός με την περσινή συμμετοχή και τη νίκη του στο reality επιβίωσης Survival.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Γιατί βιάζονται να πεθάνουν την Ειρήνη Παππά! Τι αληθινά ισχύει με την υγεία της;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr ο Τάσος Μπερδέσης ανέφερε τα εξής: «Το να φεύγω από τη μια ομάδα και να έρχομαι σε μια άλλη μεγάλη ομάδα είναι χαρά και μου δίνει δύναμη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως δίνω πάντα. Ο σκοπός μου είναι να βγω πρωταθλητής και να φτάσω στο υψηλότερο σκαλί. Ποιο είναι αυτό; Θα το δείτε το επόμενο διάστημα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν οι παράγοντες που ήρθαν και με πλησιάσανε. Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους με ανθρώπους που μπορούν να φέρνουν τον κάθε αθλητή στην ομάδα. Μόνο και μόνο που θα σε κοιτάξουν και θα σου μιλήσουν. Από το μισό που θα σου πουν θα γίνει ένα. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ εδώ στην Ελλάδα και χαίρομαι γιατί κατηγορούσα την χώρα μας για κάποια πράγματα για όλες τις ομάδες, μόνο τον Ολυμπιακό που δεν τον γνώριζα. Τώρα που τον γνωρίζω, έχω μπει στην οικογένεια και είναι πλέον η οικογένειά μου».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share