Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 47χρονη που δολοφονήθηκε πισώπλατα από τον 49χρονο - Χαροπαλεύει ο δράστης

Επιχείρησε να αυτοκτονήσει μετά το φονικό

9 Αυγούστου 2021 13:07
Ρέθυμνο: Αυτή είναι η 47χρονη που δολοφονήθηκε πισώπλατα από τον 49χρονο - Χαροπαλεύει ο δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί στην Κρήτη η υπόθεση της 47χρονης, η οποία δολοφονήθηκε πισώπλατα από 49χρονο άνδρα, με τα στοιχεία της να γίνονται γνωστά, τη στιγμή που ο δράστης παλεύει για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα Σιραγοπούλου, μια από τις πιο γνωστές αυτοδημιούργητες επιχειρηματίες του Ρεθύμνου, ιδιοκτήτρια του Fish Spa Center στην Πάνορμο, είναι το θύμα της νέας γυναικοκτονίας, 8ης τους δύο τελευταίους μήνες, που συγκλονίζει απο χθες το βράδυ το πανελλήνιο.

Η 47χρονη, έπεσε θύμα του αρρωστημένου πάθους του 49χρονου δράστη και παρ΄ολίγον αυτόχειρα, ο οποίος -σύμφωνα με κατοίκους της Πανόρμου- φέρεται να μην άντεξε το γεγονός ότι η άτυχη Σταυρούλα τον απέρριψε ερωτικά.

Ρέθυμνο θάνατος 47χρονης

Το χρονικό του φονικού

Τα νεώτερα στοιχεία που έρχονται στο φως, σχετικά με το στυγερό έγκλημα που έγινε στις επτά το απόγευμα της Κυριακής (8/8) έξω από το κατάστημα της 47χρονης στην Πάνορμο, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα, με το rethemnonews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας έχοντας όπλο στα χέρια του φώναξε στην γυναίκα να βγει έξω από το fish spa το οποίο λειτουργούσε δίπλα στην δική του επιχείρηση. Την πυροβόλησε δύο φορές ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος.

Ο 49χρονος την σημάδεψε με την καραμπίνα και τα πρώτα σκάγια την βρήκαν στην μασχάλη. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να γύρισε την πλάτη της για να εισέλθει έντρομη στο κατάστημα της και τότε δέχθηκε τον δεύτερο πυροβολισμό, που έπληξε θανάσιμα τους πνεύμονες και τη σπλήνα.

Ο θάνατος της 47χρονης επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά λόγω εσωτερικής αιμοραγίας. Εκείνη την ώρα μέσα στο fish spa υπήρχε και ένα ζευγάρι τουριστών, εκ των οποίων ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια που εξοστρακίστηκαν.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Η γυναίκα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η ζωή της αδικοχαμένης Σταυρούλας

Η άτυχη γυναίκα ήταν από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου και κατοικούσε με την οικογένειά της στο Ρουμελή Μυλοποτάμου.

Ήταν παντρεμένη, είχε ένα γιο και μια κόρη. Ο 49χρονος, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, επίσης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Αμφότεροι, ήταν επιχειρηματίες του Πανόρμου στην καρδιά του τουριστικού θέρετρου δίπλα στην παραλία.

Κρίσιμες ώρες για τον 49χρονο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μετά από νέο πολύωρο χειρουργείο ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης 47χρονης γυναίκας μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε στον Πάνορμο στο Ρέθυμνο.

Ο 49χρονος αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share