Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Φολέγανδρος: Ο δικηγόρος του δολοφόνου βγήκε και τσακώθηκε και στον ΑΝΤ1 και στο Mega!

Θέλει να βγάλει άρρωστο τον πελάτη και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

23 Ιουλίου 2021 10:48
Φολέγανδρος: Ο δικηγόρος του δολοφόνου βγήκε και τσακώθηκε και στον ΑΝΤ1 και στο Mega!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα σε λίγες ώρες ο δικηγόρος του Δημήτρη Βέργου, Γιάννης Βλάχος, κατάφερε να τσακωθεί σε δύο κανάλια για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Αρχικά ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Mega όταν η παρουσιάστρια συνομίλησε με τον δικηγόρο του καθ΄ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που σημειώθηκε στη Φολέγανδρο. Αφορμή στάθηκαν στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση τα οποία απέρριψε ο συνήγορος του 30χρονου.

«Ζήτησε συγγνώμη αλλά δήλωσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει εκείνη την στιγμή τι έκανε, διότι η συνείδησή του ήταν θολή. Λεπτομέρειες που ζητήθηκαν από τον ανακριτή, δεν μπορούσε να συνεισφέρει στην ανάκριση. Η επικοινωνία μαζί του ήταν δυνατή, εφικτή. Μετά την δωδεκάωρη νοσηλεία του στο κέντρο υγείας όπου μεταφέρθηκε μετά την πτώση συνείδησης, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή ίδια με ακριβώς αγωγή που του είχαν συνταγογραφήσει οι ψυχίατροι ήδη από το 2015, αγωγή την οποία αυθαιρέτως ο ίδιος δεν έπαιρνε» είπε ο δικηγόρος του 30χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Κύριε Βλάχο επιτρέψτε μου, πριν φτάσουμε στο κομμάτι αυτό και σε όσα προηγήθηκαν της απολογίας, θέλω να σταθούμε λίγο στην έκθεση του ιατροδικαστή. Η κοπέλα φαίνεται ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια. Είχε πάρα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι που δεν δικαιολογούνται από την πτώση, την έσυρε μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Δεν ήταν, δηλαδή, μια στιγμή, που την έριξε στον γκρεμό. Προηγήθηκαν πολλά πράγματα» σημείωσε η Ράνια Τζίμα.

Ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η ιατροδικαστική έκθεση, που δείχνει πως η κοπέλα έχει τραύματα από πάλη και σύρθηκε στα βράχια, έχει φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης. «Δεν προκύπτει από πουθενά μέχρι στιγμής ότι την χτυπούσε» υποστήριξε ο Γιάννης Βλάχος.

Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

 • Γιάννης Βλάχος: Αυτό που γνωρίζετε εσείς δεν το γνωρίζω ούτε εγώ, ούτε η δικαιοσύνη.
 • Ράνια Τζίμα: Η δικαιοσύνη το γνωρίζει κύριε Βλάχο…
 • Γιάννης Βλάχος: Όχι, δεν το γνωρίζει. Με συγχωρείτε πάρα πολύ.
 • Ράνια Τζίμα: Το γνωρίζει, επέμεινα πολύ να το ρωτώ κύριε Βλάχο.
 • Γιάννης Βλάχος: Δηλαδή συγγνώμη, σήμερα εμείς που ανακριθήκαμε, η ανάκριση μας απέκρυψε την έκθεση; Αν το λέτε δημοσίως, να λάβω κι εγώ τα μέτρα μου.
 • Ράνια Τζίμα: Αυτό που γνωρίζω εγώ και το ρεπορτάζ του Mega, είναι ότι στον ιατροδικαστή τέθηκαν μάλιστα από ανακριτή και εισαγγελέα, συγκεκριμένα ερωτήματα να απαντήσει. Επί αυτών των ζητημάτων, έκανε και την έκθεσή του.
 • Γιάννης Βλάχος: Δεν υπάρχει έκθεση, ρωτήστε τον κ. Μπογιόκα αν έχει συντάξει την έκθεσή του.
 • Ράνια Τζίμα: Μα, τον κύριο Μπογιόκα ρωτήσαμε. Δεν θα έβγαινα να συζητήσω μαζί σας αν δεν ήμουν σίγουρη γι’ αυτό που σας λέω.
 • Γιάννης Βλάχος: Εγώ δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό που σας λέω; Θα κάνω μήνυση στον ανακριτή αν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση και δεν την έθεσε στην διάθεσή μας.
 • Ράνια Τζίμα: Το αρνείστε λοιπόν;
 • Γιάννης Βλάχος: Που είναι αυτή η έκθεση, γιατί δεν την είδαμε εμείς; Μιλάμε για κάτι ανύπαρκτο, η έκθεση δεν έχει φτάσει στην δικαιοσύνη.
 • Ράνια Τζίμα: Είναι απολύτως υπαρκτό. Σας λέω ειλικρινά, ότι βασανιστικά επέμεινα σ’ αυτό. Επικοινωνήσαμε με τον ιατροδικαστή.
 • Γιάννης Βλάχος: Κι εγώ σας λέω δεν υπάρχει η έκθεση…
 • Ράνια Τζίμα: Αν υπάρχει έκθεση θα φανεί στα επόμενα 24ωρα, πιθανώς και από αύριο.
 • Γιάννης Βλάχος: Για τώρα που μιλάμε, υπάρχει έκθεση;
 • Ράνια Τζίμα: Υπάρχει και σας λέω ότι ετέθησαν συγκεκριμένα ερωτήματα μάλιστα…
 • Γιάννης Βλάχος: Δεν υπάρχει, δεν την έχουμε παραλάβει, δεν είναι στην δικογραφία.

Τσακώθηκε και στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί, τσακώθηκε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής!

Ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι από χθες άρχισε να συγκροτεί τον εαυτό του και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το περιβάλλον.

"Δεν είναι τυχαίο αυτό. Όταν πήγα στη Φολέγανδρο, την πρώτη φορά, δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί του για το περιστατικό. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε. Οπότε χαίρομαι που ήδη από χθες βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση" τόνισε ο κ. Βλάχος, στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί".

Ο ίδιος είπε ότι ο πελάτης του δεν επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά το έγκλημα, ούτε με άλλο δικηγόρο όπως υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας. "Ούτε με την οικογένειά του επικοινώνησε. Περιπλανούνταν στα κατσάβραχα, έχοντας πάθει αφυδάτωση. Τον βρήκαν δίπλα στο αυτοκίνητο, δηλαδή στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος" είπε.

Παράλληλα, ο κ. Βλάχος έκανε γνωστό ότι έχει δοθεί συναίνεση να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του 30χρονου. Τέλος σημείωσε ότι ο πελάτης του επιμένει ότι δεν ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share