Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Φολάγενδρος: Στην φυλακή για τον φόνο της Γαρυφαλλιάς ο Δημήτρης Βέργος

Με απόφαση ανακριτή

22 Ιουλίου 2021 16:50
Φολάγενδρος: Στην φυλακή για τον φόνο της Γαρυφαλλιάς ο Δημήτρης Βέργος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην φυλακή θα βρεθεί άμεσα ο Δημήτρης Βέργος για τον φόνο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο, με τον ανακριτή να αποφασίζει την προφυλάκισή του.

Λαμβάνοντας υπόψη τις εναντίον του κατηγορίες, ο ανακριτής αποφάσισε πως ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος πρέπει να προφυλακιστεί, χωρίς να πειστεί από όσα αναφέρθηκαν περί ψυχικής ασθένειας.

Παράλληλα, όμως, διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αν και μάλλον όλα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Βέργου μάλλον είναι μέρος ενός... θεάτρου.

Φρίκη από τον ιατροδικαστή: Της έριξε μπουνιές στο πρόσωπο, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα!

Έγκλημα στην Φολέγανδρο: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το οποίο αποδεικνύει ότι η Γαρυφαλλιά υπέφερε στα χέρια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας διαπιστώνει μεταξύ άλλων ότι εκτός από τα χτυπήματα που φέρεται να της κατάφερε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ο 30χρονος την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, τα σημάδια δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Προ ημερών και προτού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ο ιατροδικαστής, ήταν πεπεισμένος πως η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε και ανέμενε τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε προκειμένου να προχωρήσει σε σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρούσε δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές.

Φρίκη από τον ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική έκθεση λοιπόν του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο κοπέλα, αφού ξυλοκοπήθηκε και σύρθηκε στα βράχια, πετάχτηκε στη θάλασσα από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της όπου και βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, μιας και ήταν αναίσθητη με, ζωντανή δε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share