Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Η Γαρυφαλλιά του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε

Νέα δεδομένα στο αποτρόπαιο έγκλημα

20 Ιουλίου 2021 10:44
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Η Γαρυφαλλιά του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος να έκοψε το νήμα της ζωής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Οι καβγάδες τους ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, όπως αποκάλυψε ο καθ' ομολογίαν δράστης, ενώ ο τελευταίος τους τσακωμός ξεκίνησε με την ασήμαντη αφορμή ότι έχασαν το δρόμο με το GPS.

Ο 30χρονος απολογείται ενώπιον του ανακριτή σήμερα, ενώ σύμφωνα με μια αναφορά που ελέγχεται από τις αστυνομικές αρχές και τώρα πλέον και τις ανακριτικές μετά τις συνεχείς προστριβές που είχε το ζευγάρι τις τελευταίες 2 ημέρες, δεν αποκλείεται η Γαρυφαλλιά να του είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει ακόμα και από το νησί.

έγκλημα φολέγανδρος γαρυφαλλιά χωρίσουν

Ήθελαν κάποια στιγμή να πάνε ακόμα και στην Σίφνο, ωστόσο η 26χρονη αρνιόταν καθώς της άρεσε πολύ το συγκεκριμένο σημείο που διέμεναν στην Φολέγανδρο.

«Μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό, να περπατήσουμε αλλά του είπα ότι θα είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, ότι δεν θα ξαναφύγουμε από εδώ θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά και δεν ξανάρθε ποτέ» δήλωσε στον ΣΚΑΙ κάτοικος του νησιού που είχε συνομιλήσει με την νεαρή κοπέλα.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Βρισκόταν σε καθεστώς περιορισμού η 26χρονη

Το κορίτσι που έχασε αναίτια τη ζωή του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατασκηνωτών στο ελεύθερο κάμπινγκ του Αγίου Νικολάου στην Φολέγανδρο αλλά και των ιδιοκτητών εστιατορίου στην παραλία της περιοχής, βρισκόταν σε καθεστώς περιορισμού.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί τρεις ημέρες και πραγματοποιούσε λιγοστές εμφανίσεις στην παραλία.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, μοναδικές στους επισκέψεις στο εστιατόριο ήταν το πρωί, για να προμηθευτούν καφέδες, τους οποίους και έπιναν σε συγκεκριμένο σημείο, και το βράδυ για να πάρουν μπίρες, περνώντας έτσι τον περισσότερο τους χρόνους στην σκηνή.

Το γεγονός αυτό ειδικά φαίνεται πως είχε κάνει εντύπωση στους περισσότερους κατασκηνωτές, οι οποίοι παρατηρούσαν πως το ζευγάρι παρέμενε εντός σκηνής ακόμη και το μεσημέρι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

«Την έπαιρνε γρήγορα, την παρακάλαγα την Γαρυφαλλιά να κάτσει μαζί μας μου λέει θέλει να περπατήσουμε, θέλει να δει το νησί, του έλεγα αυτουνού καλά ρε παιδί μου διακοπές κάνεις ηρέμησε λίγο. Όχι όχι αυτό μου αρέσει εμένα. δεν μίλαγε δεν κουνιόταν αυτός, ενώ η Γαρυφαλλιά χοροπήδαγε από τη χαρά της ήταν τόσο ευτυχισμένη» αναφέρει επίσης κάτοικος του νησιού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share