Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - 10 κοπέλες φυλακισμένες σε διαμερίσματα

Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι

14 Ιουλίου 2021 09:30
Ηλιούπολη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - 10 κοπέλες φυλακισμένες σε διαμερίσματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις που προκαλούν αποτροπιασμό έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση της 18χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega, από τις έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, προκύπτει το συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για ένα οργανωμένο κύκλωμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εστιάζουν σε τουλάχιστον άλλες 10 γυναίκες, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια - κολαστήρια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος και τις κρατούν με απειλές ξυλοδαρμούς, χρήση όπλων και ναρκωτικών ενώ τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται ότι ο αστυνομικός κατά την σύλληψή του κατάφερε να κάνει ένα τηλεφώνημα λέγοντας ότι πρόκειται να πάρει τον δικηγόρο του ωστόσο φέρεται να κάλεσε συνεργό του προκειμένου εκείνος να εξαφανίσει ένα λάπτοπ με υλικό που τον «καίει».

Χθες, οι δύο κατηγορούμενοι - ο πατέρας της κοπέλας και ο αστυνομικός- αν και αρνήθηκαν τις κατηγορίες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια. Ακόμη, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε μια ακόμη σύλληψη για την υπόθεση. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Από την αιχμαλωσία στην ελευθερία

Την ίδια ώρα συνταρακτικά είναι όσα κατέθεσε ενώπιων των Αρχών η ίδια η 18χρονη.

Όπως κατήγγειλε η 18χρονη ο αστυνομικός της πρότεινε να εργαστεί σε ιστοσελίδα στην οποία έκλειναν ερωτικά ραντεβού με κοπέλες. Όταν αρνήθηκε η κοπέλα, εκείνος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και ότι θα έκανε κακό στην οικογένεια της με αποτέλεσμα τελικά να δεχθεί.

Στη «ροζ» ιστοσελίδα ήταν ανηρτημένες διάφορες φωτογραφίες από γυμνές γυναίκες. Αν και είχε «κατέβει» από το διαδίκτυο, μετά από μικρό χρονικό διάστημα, στο προφίλ της ιστοσελίδας στο facebook εντοπίστηκαν φωτογραφίες γυναικών με εσώρουχα, χωρίς να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπο τους.

Σε ένα από τα βίντεο που είχαν αναρτηθεί φαίνεται το σώμα γυναίκας που προσομοίαζε σε αυτό της 18χρονης, χωρίς να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε αυτό το βίντεο βρισκόταν πάνω σε μία μηχανή, η οποία όπως προέκυψε ήταν μηχανή ιδιοκτησίας του αστυνομικού. Η 19χρονη περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν τα ραντεβού με κάθε υποψήφιο «πελάτη», το οποίο κόστιζε 150 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος με το όνομα «Γιάννης» την έπαιρνε από το σπίτι, την οδηγούσε στο σημείο που είχε κλειστεί το ραντεβού και αφού ολοκληρωνόταν η συνάντηση την επέστρεφε στο σπίτι. Μάλιστα σε καθημερινή βάση τα «ραντεβού» ανέρχονταν σε 3 με 4.

Ηλιούπολη: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - 10 κοπέλες φυλακισμένες σε διαμερίσματα

Τα χρήματα, σύμφωνα με την καταγγελία της, τα παρέδιδε στον συνοδό της ο οποίος με την σειρά του τα έδινε στον αστυνομικό. Το κορίτσι, όπως υποστήριξε, είχε πάρει χρήματα στα χέρια της μόνο μετά τα πρώτα δύο ραντεβού, από 50 ευρώ, συνολικά δηλαδή 100 ευρώ. Όπως αποκάλυψε δύο χρόνια πριν ο κατηγορούμενος από τον Άγιο Δομίνικο, της έκλινε ερωτικά ραντεβού με φίλους του. Το κάθε ραντεβού κόστιζε 70 ευρώ, χρήματα τα οποία έπαιρνε εκείνος.

Τι περιγράφει το θύμα

Η ίδια έπεσε θύμα βιασμού πρώτη φορά στα 11 της χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα. Στην σοκαριστική της περιγραφή έδωσε τις λεπτομέρειες για την πρώτη φορά που ασέλγησε σε βάρος της, όταν ήταν στο μπάνιο.

«Η μητέρα και ο αδερφός μου έλειπαν από το σπίτι. Βρισκόμουν στο μπάνιο. Μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να ασελγεί πάνω μου. Στη συνέχεια με μετέφερε στο κρεβάτι και με βίασε. Τελευταία φορά με βίασε όταν ήμουν 17χρονών, πριν από τα γενέθλιά μου. Όσες φορές προέβη σε αυτές τις πράξεις, πάνω από 30 φορές περίπου, δεν ήταν κανείς άλλος στο σπίτι μας. Η μητέρα και ο αδερφός μου δεν γνώριζαν κάτι».

Στην κατάθεση της η μητέρα της 19χρονης υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share