Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος καθηγητής για την αποπλάνηση της 14χρονης

Μετά από τρίωρη απολογία

9 Ιουλίου 2020 17:05
Προφυλακίστηκε ο 44χρονος καθηγητής για την αποπλάνηση της 14χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος καθηγητής που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη, μετά από απολογία που κράτησε 3 ώρες.

Ο καθηγητής δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ ισχυρίστηκε πως με τη μαθήτρια ήρθε μια φορά σε στενή επαφή, τον Φεβρουάριο του 2020. Ανέφερε πως τη βοηθούσε με τα μαθήματά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 14χρονης είδε μαζί τον 44χρονο και την κόρη της, και πλέον έχουν έρθει στη δημοσιότητα σοκαριστικοί διάλογοι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή, και ερευνάται αν είχε σχέση και με άλλες ανήλικες.

Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σχέση καθηγητή με 14χρονη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Σάλο στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 44χρονου καθηγητή φυσικής σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία μητέρας μαθήτριάς του, διατηρούσε σχέση αρκετών μηνών με τη 14χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη o 44χρονος καθηγητής θα απολογηθεί στον 1ο Τακτικό ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η μικρή κοινότητα του σχολείου της Ηλιούπολης έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση και δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που συνέβαιναν στο σχολικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή ενώ το γεγονός το κατήγγειλε στις Αρχές η μητέρα της οταν τους έπιασε στα πράσα.

Οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχουν και άλλα περιστατικά του καθηγητή στο κοινωνικό του περίγυρο και ειδικότερα γύρω από το σχολείο με τον Ελεύθερο Τύπο να αναφέρει ότι χωρίς ντροπή ο 44χρονος είχε πει σε φίλο του ότι «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του σχολείου, το θέμα του 44χρονου είχε ακουστεί εδώ και καιρό όμως όλοι το κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 44χρονος καθηγητής που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένεια του και τα δύο του παιδιά, είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Στην αρχή ήταν όλα φυσιολογικά και κυλούσαν ομαλά, έως ότου ξεκίνησαν κάποιες μαθήτριες του Γυμνασίου να διαμαρτύρονται στην διεύθυνση του σχολείου τους για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 44χρονος φυσικός το τελευταίο διάστημα πείραζε λεκτικά τις μαθήτριες του και ορισμένες φορές γινόταν χυδαίος με ορισμένα αστεία του.

Οι μαθήτριες είχαν ενημερώσει τόσο τους γονείς τους όσο και την διεύθυνση του σχολείου ωστόσο δεν υπήρχαν στοιχεία προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τοσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου η οποία προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα.

Αξιζει να αναφέρουμε πως ο διευθυντής του σχολείου το τελευταίο διάστημα και επειδή είχε πιεστεί πολύ από την συμπεριφορά του καθηγητή προσπαθούσε να τον αποσπάσει σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.

Να σημειωθεί πως ο εκπαιδευτικός ήρθε σε πρώτη επαφή με την μαθήτρια του πέρσι όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών.

Ο καθηγητής φαίνεται πως έκανε σχέση με την κατά πολύ μικρότερης ηλικίας μαθήτρια του η οποία είναι αλλοδαπή και μάλιστα έβγαιναν και βόλτες σε διάφορα σημεία της Ηλιούπολης.

Τον 44χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού, όταν τους είδε τυχαία. Αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικης.

Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του κοριτσιού στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share