Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση

13 Ιουλίου 2021 17:45
Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση και την εκμετάλλευση της στην Ηλιούπολη.

Μετά την απολογία τους, η 16η τακτική ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, έκρινε πως θα πρέπει να προφυλακιστούν τόσο ο αστυνομικός όσο και ο πατέρας της, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίσταση για 14 αδικήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της κοπέλας κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει βιάσει την κόρη του.

Αντίστοιχα, ο υπό απόλυση αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Νέες αποκαλύψεις για την 19χρονη στην Ηλιούπολη: Την απειλούσε με όπλο - Αναζητείται συνεργός

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την υπόθεση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη που με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας της περιοχής κατάφερε να σωθεί από έναν αστυνομικό, ο οποίος την εξέδιδε.

Η κοπέλα κατάφερε να βγει από το σπίτι όπου κρατούνταν παρά τη θέλησή της στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια με βοήθεια από μία υπάλληλο καφετέριας κατήγγειλε την ιστορία της.

Μάλιστα, η κοπέλα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως από την ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17, κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα της και γνώρισε τον αστυνομικό πριν από δύο μήνες.

Ηλιούπολη βιασμός 19χρονης

Την απειλούσε με όπλο

Η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι την απειλούσε με όπλο και είχε προχωρήσει σε αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της. Ακόμη την είχε αναγκάσει να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, τρεις κάρτες μνήμης, μια φωτογραφική μηχανή, ένας σκληρός δίσκος και ένα στικάκι USB.

Παράλληλα, στο σπίτι του πατέρα της βρέθηκε αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, ένα μαχαίρι και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου, ο οποίος φέρεται να ήταν συνεργός του.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.

Ο αστυνομικός την έψαχνε με τη μηχανή

Η δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη, ανέφερε στο Mega: «Δραπετεύει, αφού την βλέπει χτυπημένη η σερβιτόρα της καφετέριας και της λέει εάν χρειάζεσαι βοήθεια, πες μου. Το κορίτσι παίρνει θάρρος και λίγο αργότερα, σπεύδει τρέχοντας στην καφετέρια και ζητάει βοήθεια, οι άνθρωποι την κρύβουν, ο κακοποιητής την ψάχνει με τη μηχανή γύρω-γύρω. Κρύβονται, είναι, δηλαδή, αστυνομική ταινία, αυτό που έζησαν»

Βιασμός ηλιούπολη αστυνομικός 19χρονη

Ηλιούπολη: Με 14 κατηγορίες βαρύνονται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης!

Με τον μισό περίπου Ποινικό Κώδικα βαρύνονται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη την οποία βίαζαν και εξέδιδαν.

Ειδικότερα, συνολικά με 14 κακουργήματα και πλημμελήματα είναι αντιμέτωποι ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε σε αργία και αντιμετωπίζει οριστική απόλυση από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και ο πατέρας της κοπέλας.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα, την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Παράλληλα, ο πατέρας της φέρεται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για αδικήματα:

  • Εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα,
  • Συνέργεια στην παραπάνω πράξη,
  • Εμπορία κατά ανηλίκου κατ εξακολούθηση,
  • Βιασμός κατ εξακολούθηση,
  • Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ εξακολούθηση,
  • Κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση,
  • Γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών,
  • Διακίνηση ναρκωτικών,
  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή,
  • Οπλοφορία,
  • Οπλοχρησία,
  • Οπλοκατοχή κ.λπ

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέως και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share