Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: «Κόλαφος» ο Εισαγγελέας για πατέρα και αστυνομικό - «Βαριά» η δίωξη εναντίον τους για τη 19χρονη

Αντιμέτωποι με 14 κατηγορίες!

11 Ιουλίου 2021 13:27
Ηλιούπολη: «Κόλαφος» ο Εισαγγελέας για πατέρα και αστυνομικό - «Βαριά» η δίωξη εναντίον τους για τη 19χρονη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Κόλαφος» εναντίον του πατέρα της 19χρονης, που έκανε τη σοκαριστική καταγγελία, αφού κατάφερε να δραπετεύσει από την Ηλιούπολη, καθώς και του αστυνομικού που την είχε αιχμαλωτίσει, ήταν ο Εισαγγελέας, που απήγγειλε στο σύνολο 14 κατηγορίες για κακουργηματικές και πλημελημματικές πράξεις.

Μεταξύ αυτών, είναι και οι κατηγορίες για εμπορία ανθρώπου κατ´επαγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή, βιασμός κατ´εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή.

Νωρίτερα είχαν οδηγηθεί και οι δύο στον εισαγγελέα. Έφυγαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Κάτι που προκάλεσε πολύ αρνητική εντύπωση – πέρα φυσικά από τις ίδιες τις καταγγελίες – είναι πως ο αστυνομικός εμφανίστηκε με μπλούζα… γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρείας.

Τι κατήγγειλε η 19χρονη και πώς τους έπιασε η Αστυνομία

Ο «πατέρας» φέρεται να την απειλούσε και έτσι να την κακοποιούσε σεξουαλικά. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, μετά τα όσα αρχικά κατήγγειλε η κοπέλα για τα όσα πέρασε. Η 19χρονη κατέθεσε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης πως ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός είναι 39χρονών, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών και είχε τεθεί σε αργία από τον Ιούνιο για άλλη υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και μπήκε σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια.

Η εργαζόμενη στο μαγαζί αφού έμαθε πως ο άνδρας είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις αρχές. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αρχικά προσήγαγε και τελικά συνέλαβε τον αστυνομικό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και όπλα (όχι υπηρεσιακά). Μάλιστα βρήκαν στην κατοχή του και την ταυτότητά του την οποία… είχε δηλώσει πως είχε χάσει.

Το χρονικό του εφιάλτη της 19χρονης

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 19χρονης στην Αστυνομία, με την ίδια να αναφέρει πως ο πατέρας της, την κακοποιούσε από τότε, που ήταν 11 ετών, για να πέσει αργότερα στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος τη βίαζε, την χτυπούσε και την εξέδιδε.

Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει από έναν χώρο στην Ηλιούπολη, όπου φέρεται να την είχε κλειδωμένη ο αστυνομικός, και στη συνέχεια μετέφερε στις αρχές το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι, οι αρχές προχώρησαν τόσο στην σύλληψη του πατέρα της 19χρονης όσο και του αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

Βιασμός 19χρονης στην Ηλιούπολη

Έπειτα από την κατάθεσή της, η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.

Η τοποθέτηση της Αστυνομίας

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,

-δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,

-(3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,

-(3) κάρτες μνήμης,

-φωτογραφική μηχανή,

-σκληρός δίσκος και

-φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( USB ).

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

-αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,

-πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,

-μαχαίρι και

-συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share