Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα πριν 6 μήνες που δίνει τις απαντήσεις στο στυγερό έγκλημα - Τι αναζητούν οι Αρχές στα ταξίδια του Μπάμπη

Χαμός με τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή! Τα βρήκε σκούρα ο 32χρονος συζυγοκτόνος

12 Ιουλίου 2021 09:47
Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα πριν 6 μήνες που δίνει τις απαντήσεις στο στυγερό έγκλημα - Τι αναζητούν οι Αρχές στα ταξίδια του Μπάμπη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αναζητούν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες. Κι αυτό γιατί δεν έχουν πειστεί ότι ο 32χρονος πιλότος σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής, αλλά κρύβεται κάτι άλλο πιο μεγάλο που δεν ομολογεί.

Για τον λόγο αυτό εκτιμούν πως οι τηλεφωνικές του επαφές και μάλιστα σε βάθος μερικών μηνών θα αποκαλύψουν το μυστικό του και θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. Παράλληλα, οι πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το MEGA αποκάλυψε τη σχέση του συζυγοκτόνου με μια 40χρονη γυναίκα, η οποία προέρχεται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η σχέση τους ήταν απλά επαγγελματική, φιλική ή και ερωτική.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν για να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί να καλύπτει ένα διάστημα έξι μηνών πριν από τη δολοφονία της 20χρονης. Όταν οι αξιωματικοί πάρουν στα χέρια τους αυτά τα στοιχεία θα βάλουν στο μικροσκόπιο τις μη επαρκώς δικαιολογημένες επαφές, τα μηνύματα, αλλά και τις τηλεφωνικές κλήσεις του 33χρονου.

Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι ο σύζυγος της Καρολάιν θα μπορούσε να σκηνοθετήσει με λεπτομέρειες τη δήθεν ληστεία μέσα σε δύο ώρες από τη δολοφονία της, ενώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δε δένουν με την ομολογία του πιλότου, όπως το γεγονός ότι απενεργοποίησε το σύστημα εσωτερικής κάμερας λίγες ώρες πριν το έγκλημα, κάτι που δείχνει προμελέτη.

Επίσης στα χέρια των αξιωματικών θα έρθουν στοιχεία που έχουν ζητηθεί και από την εταιρεία, όπου εργαζόταν ο 32χρονος. Έτσι θα μάθουν τα ταξίδια που πραγματοποιούσε με το ελικόπτερο και από εκεί ίσως προκύψουν «περίεργες» επαφές που ενδέχεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα ενέργειες του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Τέλος οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές φαίνονται πεπεισμένες πως το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος και όχι αυτό που παρουσίασε στην ομολογία του ο δράστης «ωρίμασε» σε βάθος χρόνου έξη μηνών και γι’ αυτό όλες οι κινήσεις τους έχουν να κάνουν με αυτή την περίοδο, που ίσως να κρύβει και το θανάσιμο μυστικό του εγκλήματος.

Εκκρεμεί τέλος και η άρση του απορρήτου των τραπεζικών του λογαριασμών και η διασταύρωση των στοιχείων που είχε δώσει για το δάνειο που είχε πάρει από την τράπεζα.

Γλυκά Νερά: Εξετάζονται κάμερες της Αττικής Οδού

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, στα χέρια των Αρχών θα περιέλθουν σύντομα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου οι ερευνητές να έχουν γνώση των ταξιδιών που πραγματοποιούσε με τα ελικόπτερα τις εταιρείας στο πλαίσιο της εργασίας του.

Ίσως και από εκεί να προκύψουν διάφορες «περίεργες» επαφές, που ενδέχεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα ενέργειες του Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που έπνιξε με τα χέρια του τη μητέρα του παιδιού του.

Τέλος, τόσο οι αστυνομικές όσο και οι δικαστικές Αρχές φέρονται πεπεισμένες -προφανώς από στοιχεία που έχουν στα χέρια τους πως το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος -και όχι αυτό που παρουσίασε στην ομολογία του ο 32χρονος δράστης- να «ωρίμασε» σε βάθος χρόνου περίπου έξι μηνών και για τον λόγο αυτόν όλες οι κινήσεις τους έχουν να κάνουν με αυτή την περίοδο, που ίσως τελικά να κρύβει το θανάσιμο μυστικό του συγκλονιστικού εγκλήματος.

Ακόμη, όπως είχε αποκαλύψει η «R» την προηγούμενη Κυριακή, εκκρεμεί και η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών του ίδιου αλλά και της Καρολάιν, όπως και η διασταύρωση των στοιχείων που είχε δώσει για το δάνειο που είχε λάβει από τράπεζα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χαμός με τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή! Τα βρήκε σκούρα ο 32χρονος συζυγοκτόνος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν περνά τόσο καλά μέσα στη φυλακή. Ενώ την αρχή έδειχνε άνετος, φιλικός με όλους και ιδιαίτερα ομιλητικός, εδώ και λίγες μέρες η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real News. Παράλληλα, τρομερές αποκαλύψεις έρχονται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την Αστυνομία να ξετυλίγει κι άλλο το κουβάρι, γύρω από το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν Κράουτς.

Η εργασία που του ανατέθηκε είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων της πτέρυγας ΣΤ΄ του Κορυδαλλού, κάτι στο οποίο δεν ήταν μαθημένος και φέρεται να τον ζορίζει.

Επίσης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η κοινή γνώμη τον αντιμετωπίζει σαν στυγνό εγκληματία, κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία του. Επιμένει τέλος στους συγκατούμενούς του να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως τρίτοι την σκότωσαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μαζί του.

Φέρεται μάλιστα να προτίθεται να αλλάξει την κατάθεσή του, ώστε να προβεί στη σχετική αποκάλυψη. Αυτό πάντως το διαψεύδει ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ο πελάτης του την αρχική του ομολογία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share