Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Η «μπάζα» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την οικογένεια της Καρολάιν - Τα λεφτά που «τσέπωσε» ο συζυγοκτόνος (Video)

Έρευνα για τα οικονομικά του 32χρονου πιλότου 2 μήνες μετά την δολοφονία της Καρολάιν

7 Ιουλίου 2021 12:24
Γλυκά Νερά: Η «μπάζα» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την οικογένεια της Καρολάιν - Τα λεφτά που «τσέπωσε» ο συζυγοκτόνος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικονομική κατάσταση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών του 12 ανακριτή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, αποκάλυψε ότι έξι μέρες πριν τη δολοφονία της 20χρονης ο συζυγοκτόνος αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο στο Πικέρμι, και μάλιστα με χρήματα που είχε πάρει από την πεθερά του.

Η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε ζητήσει από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να χωρίσουν πριν καν ξεκινήσουν τις συνεδρίες με την εντολέα της. Ενδεικτικό ήταν ότι είχε αποφασίσει η βάφτιση του παιδιού να γίνει στις Φιλιππίνες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και η άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου ο ανακριτής να έχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα τόσο για τις καταθέσεις όσο και για τις συναλλαγές που εκτελούσε πριν και μετά τον φόνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κρύβει το νυφικό της Κάρολαϊν; «Έχω ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος!»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Μία ιστορία που συνεχώς φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις που δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για το τι κρύβεται πίσω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η προβληματική σχέση του ζευγαριού

Η Καρολάιν πιεζόταν από τον Μπάμπη, αλλά επειδή ήταν ερωτευμένη δεν ήθελε να δει την πραγματικότητα. Ο ίδιος της είχε απαγορεύσει να συνεχίσει κάτι που λάτρευε, τις πολεμικές τέχνες. Όταν μάλιστα, η άτυχη 20χρονη πήρε την απόφαση, όλοι απόρησαν!

Το νυφικό και ο παραμυθένιος γάμος

Ο 32χρονος πήγαινε ακόμα και στις πρόβες του νυφικού μαζί με την Καρολάιν! Δεν την άφηνε λεπτό μόνη!

«Έχω, απλά, ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος που ερχόταν όλο γλύκα και ευγένεια, να μου λέει κιόλας ότι μέσα σε όλο τον πόλεμο από τους δικούς του με τον γάμο, είμαι από τους μόνους ανθρώπους που τόσο χαρωπά τους στάθηκα. Εξοργίζομαι με το θέατρο αυτού του κτήνους, γιατί θυμήθηκα ότι τις φορές που βρεθήκαμε, δεν την άφηνε λεπτό μόνη. Τον έδιωχνα στις πρόβες μας έξω, με χιούμορ βέβαια, αλλά ήθελε να είναι μέσα σε όλα ο Μπάμπης. Ήταν τόσο κόλακας που μου έφερνε και καφεδάκι! Δικαιολόγησα την συμπεριφορά, σκεπτόμενη την διαφορά ηλικίας τους και την απειρία του κοριτσιού! Κρίμα που διαπιστώνουμε πως από ένα τέρας προκαλείται τόση δυστυχία» δηλώνει η σχεδιάστρια του νυφικού της Καρολάιν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share