Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τι είπε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου για το νέο έγκλημα στις φυλακές

«Το έγκλημα έγινε σε βρασμό ψυχικής ορμής που προκλήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος»

2 Ιουλίου 2021 14:03
Τι είπε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου για το νέο έγκλημα στις φυλακές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πίσω στο σωφρονιστικό κατάστημα Κρήτη 1 στην Αγιά Χανίων επέστρεψε ο Γεωργιανός που σκότωσε έναν ομοεθνή συγκρατούμενό του στις 26 Ιουνίου.

Ο Γεωργιανός δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου που οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Χανίων για να απολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά σε βρασμό ψυχικής ορμής που προκλήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος.

Τι είπε ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου για το νέο έγκλημα στις φυλακές

Σύμφωνα με το flashnews.gr, δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου το θύμα ήταν αυτό που κρατούσε το αυτοσχέδιο μαχαίρι και επιτέθηκε πρώτο μέσα στο κελί στον κατηγορούμενο.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου φέρει στο σώμα του αμυχές που αποδεικνύουν ότι δέχτηκε επίθεση.

Φρικτή αποκάλυψη: Τι έκανε ο δράσης αφού σκότωσε τον ηθοποιό

«Τα είχε όλα και απέρριπτε τον εαυτό του. Ήταν σαν να τιμωρούσε τον εαυτό του και όλο αυτό είναι πολύ βαθύτερο και πάει στο παρελθόν του» είπε ο συνήγορος της οικογένειας του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, για την πολύκροτη δολοφονία του ηθοποιού τον Ιούνιο του 2008!

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην οδό Μετεώρων 14, στο Παγκράτι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές και πενήντα μία ημέρες μετά, η ασφάλεια εξιχνίασε την υπόθεση και συνέλαβε τον δράστη.

Φρικτή αποκάλυψη για δολοφονία Σεργιανόπουλου

Το ειδεχθές και απίστευτης βιαιότητας έγκλημα διέπραξε ο 30χρονος Γεωργιανός, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι. Έντεκα χρόνια μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος της οικογένειας του ηθοποιού, Αλέξης Στεφανάκης, ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της δολοφονίας και του χαρακτήρα του ηθοποιού.

Ο δικηγόρος μίλησε για τη φωτεινή, αλλά και για τη σκοτεινή πλευρά του Νίκου Σεργιανόπουλου, του ηθοποιού που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι».

Το δράμα για την οικογένεια Σεργιανόπουλου δεν τελείωσε με τον χαμό του ηθοποιού. Η οικογένειά του ξεκληρίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια. «Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο.

Πέθανε η αδελφή του, πέθανε ο γαμπρός του, πέθανε η μάνα του, οι οποίοι θάνατοι αυτοί έρχονταν λίγο πριν από ένα δικαστήριο.

Ήταν συγκλονιστικό. Ο άνθρωπος αυτός δε σκότωσε εκείνη τη στιγμή μόνο τον Νίκο, “σκότωσε” τέσσερις ανθρώπους», σημειώνει ο Αλέξης Στεφανάκης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share