Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Τα πειστήρια που οδήγησαν στην σύλληψη του Μπάμπη - Πώς εξιχνιάστηκε το έγκλημα και η περιήγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια (Video)

Αποκάλυψη σοκ για ναρκωτικά και Μπάμπη Ανανγνωστόπουλο! Γιατί σκότωσε τελικά την γυναίκα του;

30 Ιουνίου 2021 18:03
Γλυκά Νερά: Τα πειστήρια που οδήγησαν στην σύλληψη του Μπάμπη - Πώς εξιχνιάστηκε το έγκλημα και η περιήγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γλυκά Νερά: Στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών βρέθηκε η εκπομπή T-live. Έγινε περιήγηση και βλέπουμε πώς η τεχνολογία βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Επίσης, στην εκπομπή T-live, η Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως μία ακόμα αποκάλυψη, με την ίδια να σχολιάζει τη σκηνή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τη φυλακή να βάζει νερό στα γατάκια και να προκαλεί αντιδράσεις.

«Ουσιαστικά εμείς βρήκαμε το DNA των ατόμων που ήταν μέσα στο σπίτι. Δηλαδή το αποτέλεσμα των αναλύσεων από τα πολλά πειστήρια, που εξετάσαμε, ήταν των τριών ενοίκων. Εμείς εντοπίσαμε το DNA των ατόμων που πραγματικά υπήρχαν στο σπίτι» ανέφερε η Αριστέα Μεθενίτη, προϊσταμένη του τμήματος ανάλυσης βιολογικών υλικών.

«Από το κινητό του συζύγου είδαμε μία ανακολουθία σε σχέση με όσα είχε καταθέσει» είπε ο Αλέξανδρος Βασιλαράς, τμηματάρχης στο τμήμα εξέτασης ψηφιακών πειστηρίων.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη σοκ για ναρκωτικά και Μπάμπη Ανανγνωστόπουλο! Γιατί σκότωσε τελικά την γυναίκα του;

Το κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του μωρού τους παραμένει ανεξήγητο, όσο κι αν ο ίδιος επικαλείται διαπληκτισμούς και ρήξεις, που δεν δικαιολογούν την αποτρόπαια πράξη του και τη σκηνοθεσία της ληστείας.

Το αδιαφανές πέπλο που σκεπάζει την προσωπική ζωή του προφυλακισμένου πιλότου έχει τροφοδοτήσει σενάρια που θέλουν την άτυχη Καρολάιν να έμαθε κάτι για κάποιες «δραστηριότητές» του και να το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η βρετανική εφημερίδα «Sun» ζήτησε τη γνώμη του πατέρα της αδικοχαμένης 20χρονης για τις φήμες και τα υπονοούμενα σχετικά με ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Κι ο Ντέιβιντ Κράουτς έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, απαντώντας ότι πίστεψε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες ότι ο δολοφόνος συνδεόταν με λαθρεμπόριο ναρκωτικών! Μάλιστα, συμπλήρωσε πως η Καρολάιν είχε ισχυρή «αίσθηση του σωστού και του λάθους» και πως θα είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει, αν ανακάλυπτε ότι ήταν μπλεγμένος.

Τάσεις φυγής

Με αυτό το λακωνικό σχόλιο ο 78χρονος πατέρας φαίνεται πως παρακολουθεί στενά όσα ακούγονται ανεπίσημα, αλλά έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ρήξη στο ζευγάρι και οι τάσεις φυγής της Καρολάιν να οφείλονται σε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Αλλωστε, στην ψυχή του χαροκαμένου πατέρα συνυπάρχουν βασανιστικά η οδύνη για την απώλεια με την οργή, από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι επί 37 ημέρες ο δολοφόνος ήταν δίπλα του και παρίστανε τον καταρρακωμένο σύζυγο που θρηνούσε τη γυναίκα του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη σοκ για ναρκωτικά και Μπάμπη Ανανγνωστόπουλο!

«Οταν το ανακάλυψα αργότερα, λυπήθηκα μονάχα που δεν ήξερα όσο ήταν εδώ. Θα είχα τινάξει τα μυαλά του γ… ψεύτη στον αέρα και θα είχα αποδεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες!» δήλωσε οργισμένος στην εφημερίδα ο 78χρονος πατέρας για τον άνθρωπο που ενώ είχε αφαιρέσει τη ζωή της κόρης του με τα χέρια του, προσπαθούσε να πείσει ότι του διέλυσε την οικογένεια μια ομάδα βίαιων ληστών και μπαινόβγαινε στη ΓΑΔΑ, δήθεν για να αναγνωρίσει υπόπτους.

Συγκλονίζει επίσης η περιγραφή της στιγμής που ο ίδιος και η σύζυγός του Σουζάνα πληροφορήθηκαν από τους γείτονες στο νησί τον θάνατο της 20χρονης κόρης τους, στις 11 Μαΐου.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς ένιωσα… Ηταν λες κι ένα παγωμένο χέρι μπήκε στο στήθος μου και ξερίζωσε την καρδιά μου. Ηταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» είπε ο χαροκαμένος πατέρας.

Η βρετανική εφημερίδα ζήτησε ένα σχόλιο από τον πατέρα της Καρολάιν και για την προσωρινή απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να δοθεί σε εκείνον και στη σύζυγό του η επιμέλεια της εγγονής τους και εκείνος είπε συγκινημένος «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Η Αλόννησος αγκαλιάζει τη Λυδία

Σε μια πελώρια αγκαλιά δείχνει ότι θα μετατραπεί ολόκληρη η Αλόννησος για να περιθάλψει με αγάπη τη μικρή Λυδία, η οποία χθες παραδόθηκε στους γονείς της Καρολάιν, μετά τη σχετική διάταξη του εισαγγελέα Ανηλίκων. Μόλις κοινοποιήθηκε η εισαγγελική διάταξη χθες το πρωί, η μητέρα του προφυλακισμένου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ξεκίνησε μαζί με τον αδελφό του από την Αγία Παρασκευή κρύβοντας στην αγκαλιά της το παιδί για να συναντήσουν τη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, και να της το παραδώσουν.

Μάλιστα, οι δύο οικογένειες συνεργάστηκαν προκειμένου να μην εκτεθεί στη δημοσιότητα το κοριτσάκι έως ότου φτάσει στην Αλόννησο, όπου έζησε τα ανέμελα παιδικά της χρόνια η αδικοχαμένη μητέρα του. Αντιπροσωπευτικά του κλίματος που επικρατεί στο νησί είναι όσα είπε η δημοτική σύμβουλος και φίλη της μητέρας της Καρολάιν, Χαρίκλεια Θεοδώρου.

«Αρχίζει ένας γολγοθάς, αλλά η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Ωστόσο, ο ρόλος μας πρέπει να είναι διακριτικός, καθώς έχει χάσει και τους δύο γονείς. Το παιδί θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να υιοθετηθεί από ένα νέο περιβάλλον» δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη σοκ για ναρκωτικά και Μπάμπη Ανανγνωστόπουλο!

Η εισαγγελική διάταξη ορίζει, επίσης, ότι η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες κάθε μήνα, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στην Αλόννησο και μόνο. Την επίβλεψη της τήρησης των όρων θα έχει πλέον η Εισαγγελία Βόλου. Τα παραπάνω ισχύουν ώσπου να εκδοθεί η οριστική απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο θα πρέπει να έχει αποφανθεί «εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Από τον 32χρονο αφαιρέθηκε η γονική επιμέλεια καθώς, όπως αναφέρεται στη διάταξη, «η εγκληματική συμπεριφορά του δύναται οπωσδήποτε να επηρεάσει την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του». Η εισαγγελική διάταξη είναι καταπέλτης για την προσωπικότητα του πιλότου:

«Ο κατηγορούμενος επέδειξε αναλγησία, ψυχραιμία και απάθεια, και ανέπτυξε άμεσα και οργανωμένα μεθοδική δράση συγκάλυψης του εγκλήματός του, προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία… Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών, και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του δύνανται οπωσδήποτε να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του, το οποίο, όπως προελέχθη, έχει ήδη θυματοποιήσει» περιγράφεται στο σκεπτικό της Εισαγγελίας.

Πηγή: espressonews.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share