Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης ταϊζει γάτες ενώ έχει σκοτώσει το ίδιο του το σκυλάκι! Φωτογραφίες-ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Νέες αποκαλύψεις για την σχέση του ζευγαριου

28 Ιουνίου 2021 21:11
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης ταϊζει γάτες ενώ έχει σκοτώσει το ίδιο του το σκυλάκι! Φωτογραφίες-ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από την καθημερινότητα του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, έφερε στη δημοσιότητα το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star. Παράλληλα, δείτε την πρώτη αντίδραση του 32χρονου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η κάμερα του σταθμού, κατέγραψε τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να περιφέρεται στον χώρο όπου προαυλίζεται με ένα μπουκάλι νερό, με το οποίο γεμίζει ένα πήλινο κεσεδάκι στο οποίο πίνουν γάτες των φυλακών για να δροσιστούν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού
Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος στο προαύλιο του Κορυδαλλού

Μία εικόνα βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα αισθήματα ενός «φιλόζωου» καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να σκοτώσει το σκυλί που είχε με την Καρολάιν, στο πλαίσιο της «σκηνοθεσίας της δήθεν ληστείας» στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο δολοφόνος της 20χρονης μαζεύει κάποιο σεντόνι από την μπουγάδα που είχε απλώσει. Στο ίδιο σκοινί διακρίνονται και κάποια άλλα ρούχα.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ο συζυγοκτόνος περιφέρεται στον προαύλιο χώρο της έκτης πτέρυγας των φυλακών, φορώντας μία γκρι μπλούζα και μία βερμούδα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν είχε σταματήσει να έχει σ@ξου@λ@κ@ς επαφές με τον Μπάμπη!» - Νέες αποκαλύψεις για την σχέση του ζευγαριου (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, που εκπροσωπεί τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε την Κάρολαϊν Κράουτς και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αρκετό καιρό πριν ο δεύτερος οδηγηθεί στο αποτρόπαιο έγκλημά του.

Η κυρία Σταματία Μάρκου δήλωσε πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 20χρονη ήταν προβληματικό. Παράλληλα, διαβάστε περισσότερα για το ρήγμα στη σχέση του ζευγαριού, τη προμελέτη και την «τιμωρία» στην Κάρολαϊν πίσω από το ανατριχιαστικό θέατρο.

«Η εντολέας μου έδωσε στις Αρχές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση σχετικά με την προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει.

Ήταν διάχυτος ο φόβος που αισθανόταν η Κάρολαϊν στις συνεδρίες της. Γι’ αυτό και απαιτούσε η εντολέας μου να κλείνει καλά η πόρτα, ώστε να μην ακούει κάτι ο σύζυγός της 20χρονης. Είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε σεξουαλική, τους τελευταίους μήνες. Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ζευγάρι», δήλωσε η δικηγόρος στην εκπομπή ενώ πρόσθεσε:

«Η Κάρολαϊν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πήγε και τη βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος. Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν».

Μεταξύ άλλων η δικηγόρος αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που δίνεται στο να γίνουν διαδικασίες αφαίρεσης γονικής μέριμνας από τον καθ’ ομολογία δράστη, καθώς δεν αφήνει περιθώρια η εγκληματική του δράση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share