Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανηλίκου - Βρέθηκε παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του

Ο ιερέας συνελήφθη μετά από προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αγρινίου

24 Ιουνίου 2021 12:38
Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανηλίκου - Βρέθηκε παιδική πορνογραφία στον υπολογιστή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη ιερέας από το Αγρίνιο με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Σύμφωνα με την δημόσια ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ, ο ιερέας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ενήλικης γυναίκας, η οποία είπε ότι πριν από κάποια χρόνια την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Επίσης, κατά πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα agriniopress.gr, βρέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας και θα οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα μέσα στην ημέρα.

Ο ιερέας συνελήφθη, μετά από προκαταρκτική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία Αγρινίου, κατόπιν καταγγελίας. O 49χρονος είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, ιερουργεί σε χωριά και όχι μόνο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Μονή Πετράκη: «Σεισμός» για τον ιερέα που πέταξε το καυστικό υγρό - Ήταν μπλεγμένος σε υπόθεση ναρκωτικών

«Σεισμό» φέρνουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα, που πέταξε το βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες, δύο δικηγόρους και έναν αστυνομικό στη Μονή Πετράκη.

Ο ιερέας αντιμετώπιζε κατηγορίες για υπόθεση ναρκωτικών στη βόρεια Ελλάδα, ενώ προέρχεται από τη μητρόπολη της Βέροιας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Όπως δήλωσες ιερέας που βρισκόταν στη Μονή Πετράκη, τα εγκαύματα από το βιτριόλι είναι σε πρόσωπο και χέρια.

Το χρονικό του περιστατικού

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά όταν, κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης της απόφασης, και ενώ όλα έδειχναν ότι όδευε προς καθαίρεση, ο ιερέας έβγαλε ένα μπουκαλι με το καυστικό υγρό και επιτέθηκε στους μητροπολίτες που κάθονταν στην έδρα.

Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο, ο φρουρός άκουσε φωνές και ακινητοποίησε τον ιερέα που έπεσε πάνω του τραυματίζοντάς τον και εκείνον με το καυστικό υγρό σε πάνω και κάτω άκρα.

Εκείνη την ώρα, τυχαία βρίσκονταν στην περιοχή περίπολος με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ιερέα.

Τρεις ιερείς έχουν σοβαρότερα τραύματα. Οι επτά μητροπολίτες που τραυματίστηκαν είναι οι Μητροπολίτες Κηφισιάς, Γλυφάδας, Άρτας, Ζακύνθου, Κασσανδρείας, Γουμενίσσης και Δρυϊνουπόλεως.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share