Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην φόρα άλλο ένα ψέμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η σπασμένη πόρτα τον «πρόδωσε»

Άλλη μια αντίδραση για τον φονιά της Καρολάιν

23 Ιουνίου 2021 19:54
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην φόρα άλλο ένα ψέμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Η σπασμένη πόρτα τον «πρόδωσε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στην φόρα φαίνεται πως βρίσκουμε άλλο ένα ψέμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την πόρτα της σοφίτας, που είχε σπάσει, να τον «προδίδει» με τον τρόπο της.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο πιλότος, βάζουν σε σκέψεις για το τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα του περασμένου Νοέμβρη μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, καθώς φαίνεται επίσης να το έχουν «διαλύσει» από καιρό.

Ο μαραγκός που κλήθηκε να φτιάξει την πόρτα του δωματίου, φέρνει στο μυαλό του, όσα ειπώθηκαν τότε. Όταν ο 32χρονος έβγαλε την πόρτα και του την πήγε, για να την φτιάξει.

Ο μαραγκός θυμάται τα λόγια του πιλότου. Του είπε, όπως μας λέει, πως επρόκειτο για την πόρτα του μπάνιου. Κάτι που η εικόνα το διαψεύδει.

Η σπασμένη πόρτα βρίσκεται στην είσοδο του δωματίου στη σοφίτα. Εκεί που 6 μήνες μετά, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, η άτυχη Καρολάιν.

Όπως μας λέει ο μαραγκός, ο πιλότος του είπε πως έσπασε την πόρτα μόλις διαπίστωσε πως το μωρό του, είχε κλειδωθεί μέσα. Δεν επεκτάθηκε και εκείνος δεν θέλησε να επιμείνει για να μάθει περισσότερα. Στο μυαλό του όμως από τότε υπήρχε ένα βασικό ερωτήματα. Πώς είναι δυνατόν να κλειδωθεί ένα μωρό λίγων μηνών μόνο του στο μπάνιο;

Ο πιλότος ήταν ευγενέστατος και όταν ετοιμάστηκε η πόρτα πλήρωσε για να την βάλει και πάλι στο σπίτι. Στο δωμάτιο της σοφίτας κι όχι στο μπάνιο που είχε πει, πιθανότατα για να αποφύγει σκέψεις που δεν ήθελε με τίποτα…

Στον κάτω όροφο του σπιτιού βρίσκεται το σαλόνι με την επίμαχη κάμερα πριν ξηλωθεί από τη θέση της και πεταχτεί στο πάτωμα του σαλονιού. Είχε καταγράψει δεδομένα, τα οποία οι ειδικοί επιστήμονες στα εγκληματολογικά εργαστήρια, κατάφεραν να αποσπάσουν.

Η χρονολογική σειρά των όσων έχουν καταγραφεί, αποσαφηνίζουν ακόμα περισσότερο τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κάρολαϊν.

Ο κ. Φραγκίσκος Συνοδινός, ο ξυλουργός που επισκεύασε την εν λόγω πόρτα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να έσπασε.

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα. Μου την έφερε μετά τον Γενάρη. Είναι μια καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι ‘χάρτινη’ πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν γίνεται έτσι. Όταν κλειστούνε στο μπάνιο μου φέρνουν τέτοιες πόρτες, γιατί τις χτυπάνε, τις κλωτσάνε για να ανοίξουν γιατί μπορεί να έχει κλειδωθεί κάποιος, να έχει σπάσει το κλειδί κ.λ.π Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει. Όταν μου την έφερε μου είπε ότι “κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω”. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο».

Γιατί πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του Μπάμπη στη Σούδα;

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται εκ νέου στο φως για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αφορώντας ένα ταξίδι της Καρολάιν στη Σούδα, αλλά και το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση, τη στιγμή που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζητά... μεροκάματα στην φυλακή.

Οι Αρχές εξετάζουν κάθε στοιχείο ώστε να καταλήξουν αν κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας, κάτι που αφήνει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Τι πήγε να κάνει στην Κρήτη η Καρολάιν με το συνάδελφο του Μπάμπη;

Νέες διαστάσεις στις έρευνες έχει δώσει και ένα στοιχείο στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Κατερινόπουλος και το οποίο αφορά σε ένα ταξίδι στην Κρήτη για την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη και είδε σπίτι για να ενοικιάσει στη Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση», αναρωτήθηκε με νόημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «OnTime», στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα στις 10 Απριλίου πήγε η Καρολάιν με συνάδελφο του συζύγου της με σκοπό τη μίσθωση μιας οικίας, άγνωστο για ποιους λόγους και γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share