Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Μύκονο με 37χρονο που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα

20 Ιουνίου 2021 09:24
Θρίλερ στη Μύκονο με 37χρονο που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι

Συναγερμός σήμανε στη Μύκονο το απόγευμα του Σαββάτου (19/6), καθώς ένας 37χρονος βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι. Θυμίζουμε ότι νεκρός εντοπίστηκε χθες και ο 87χρονος που είχε εξαφανιστεί το προηγούμενο Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ατόμου που βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, στην είσοδο του νέου λιμένα ν. Μυκόνου.

Νεκρός άντρας

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της Λιμενικής Αρχής κι ο εν λόγω άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 37χρονο Έλληνα χρήστη ναρκωτικών ουσιών, δίπλα στον οποίο εντοπίστηκε μία σύριγγα. Τα αίτια, ωστόσο, του θανάτου του μένουν να διευκρινιστούν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άντρας, που βρέθηκε χθες σε κατοικημένη περιοχή στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως ήταν ο οδηγός του οχήματος, που είχε παρασυρθεί νωρίτερα από ορμητικά νερά, κοντά στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Πρόκειται για 26χρονο υπήκοο Γεωργίας, ο οποίος εντοπίστηκε εκτός του οχήματός του, στην περιοχή της οδού Μυτιλήνης, κοντά στο στρατόπεδο Καρατάσου. Εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο του άντρα, που αφότου ανασύρθηκε από το ρέμα, το οποίο είχε υπερχειλίσει μετά από ισχυρή καταιγίδα το μεσημέρι του Σαββάτου, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον 26χρονο.

Αντιδήμαρχος Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης: Τι αποκάλυψε για τον άτυχο άνδρα που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Παύλου Μελά, Σάκη Λαζαρίδη, εντοπίστηκε η σορός του άνδρα που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Θεσσαλονίκη. «Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε ο νεκρός άνδρας που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά και λογικά παρασύρθηκε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος του Παύλου Μελά. Ο άτυχος άντρα βρέθηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε αυτοκίνητο, κοντά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share