Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος που είχε εξαφανιστεί το προηγούμενο Σάββατο

Τον εντόπισε τυχαία ένας συγχωριανός του

19 Ιουνίου 2021 15:29
Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος που είχε εξαφανιστεί το προηγούμενο Σάββατο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του 87χρονου Αλέκου Παπαδάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, στην Κάτω Βιάννο, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Νεκρό εντόπισε τον άτυχο άνδρα ένας συγχωριανός του λίγα μέτρα έξω από το χωριό.

Στο σημείο μετέβη αστυνομία και ιατροδικαστής προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε το πτώμα του 87χρονου. Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνιση του είχε εκδοθεί silver alert ενώ δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής επί πέντε μέρες ερευνούσαν τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση της εξαφάνισης μιας 16χρονης από την Κρήτη.

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος που είχε εξαφανιστεί το προηγούμενο Σάββατο

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως ο 87χρονος έφυγε από το σπίτι του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με προορισμό την Άνω Βιάννο. Δεν έφτασε όμως ποτέ. Ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ παράλληλα είχε εκδοθεί και Silver Alert για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου.

Η ανακοίνωση που είχε βγάλει το Silver Alert: «Ο Παπαδάκης Αλέξανδρος, 87 ετών, την 12η/6/2021 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,65 μ. και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο και δερμάτινες παντόφλες.

Το αριστερό του μάτι είναι ελαφρώς πιο κλειστό λόγω ελαττωμένης όρασης. Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 17ης/6/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share