Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά - «Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνές»: Ο διάλογος των Αστυνομικών με τον πιλότο όταν τον πήραν άρον άρον από την Αλόννησο!

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

18 Ιουνίου 2021 09:44
Γλυκά Νερά - «Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνές»: Ο διάλογος των Αστυνομικών με τον πιλότο όταν τον πήραν άρον άρον από την Αλόννησο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον πιλότο, σύζυγο και καθ' ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, την ώρα του μνημόσυνου στην Αλόννησο, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη. «Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Γλυκά Νερά - «Ακολούθησέ μας και μην κάνεις σκηνές»

H δημοτική σύμβουλος έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα». Η εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού, βέβαια, ήταν η εικόνα που έδειχνε το ζευγάρι προς τα έξω γιατί όπως τόνιζαν αστυνομικές πηγές ήδη από χθες μιλώντας στο iefimerida, δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Αντίθετα, ήταν ένα ζευγάρι με πολλά προβλήματα, συχνούς τσακωμούς. Ενας τέτοιος τσακωμός, ήταν και εκείνος που ξεκίνησε νωρίς το βράδυ, πριν τη δολοφονία. Η Καρολάιν με τον σύζυγό της και δολοφόνο της αντάλασσε μηνύματα που φανέρωναν ένταση, ενώ και οι δύο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ενώ κατά πληροφορίες η άτυχη 20χρονη έψαχνε το προηγούμενο βράδυ κατάλυμα για να φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τον πιλότο.

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν», κατέληξε η γυναίκα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε αμέσως από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να του παρουσιάζουν τα νέα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους. Ουσιαστικά επρόκειτο για τα στοιχεία από το βιομετρικό ρολόι και το δικό του κινητό, στοιχεία που ουσιαστικά ανέτρεπαν τους ισχυρισμούς του 32χρονου πιλότου-συζύγου της άτυχης Καρολάιν.

Υστερα από ώρες ο σύζυγος-δολοφόνος έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Γλυκά Νερά: Οι αγκαλιές του 32χρονου δολοφόνου στη μάνα της Καρολάιν και στο 11 μηνών κοριτσάκι του! Κοιμόταν ήσυχος τις νύκτες;

Ο 32χρονος πιλότος, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημα, πως εκείνος ήταν που αφαίρεσε τη ζωή της 20χρονης Κάρολαϊν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο, δύο σκηνές στοιχειώνουν τις σκέψεις όλων και θα μείνουν από όλη αυτή την τραγική ιστορία. Επίσης, οργή επικρατεί με την φωτογραφία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με το μωρό της Καρολάιν στην αγκαλιάτου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην Αλόννησο για να παραβρεθεί στο μνημόσυνο της γυναίκας του και ο φακός έχει απαθανατίσει τον ίδιο αγκαλιά με την μητέρα της Καρολάϊν που σπαράζει στο κλάμα για το χαμό του παιδιού της, χωρίς να γνωρίζει η χαροκαμένη μάνα, πως εκείνος που τής αφαίρεσε τη ζωή στέκεται απέναντι της και μέσα στην αγκαλιά της…

Και ο ίδιος σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται συγκλονισμένος και δακρυσμένος και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως λίγες ώρες αργότερα αυτός ο άνθρωπος θα ομολογούσε τη δολοφονία.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον 33χρονο συζυγοκτόνο, την ημέρα της κηδείας της γυναίκας του, να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη τους, Λυδία, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην Καρολάιν.

Φίλοι και συγγενείς, ντυμένοι στα μαύρα με λουλούδια στα χέρια αποχαιρετούσαν την άτυχη Κάρολαϊν, ενώ κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά είχε συμβεί.

Τραγικές ήταν οι στιγμές στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πόσα χρόνια θα «φάει» στη φυλακή o 32χρονος; Για 2 δολοφονίες δικάζεται ο πιλότος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος μετά την ομολογία του ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του στα Γλυκα Νερά και σκηνοθέτησε στη συνέχεια τη ληστεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αρχών, γνωρίζει ότι δεν έχει πλέον κανένα ελαφρυντικό. Πόσα χρόνια θα «φάει» στη φυλακή o 32χρονος; Ενώ παράλληλα δικάζεται για δύο δολοφόνίες!

Εκείνο που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί ακόμα είναι ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα δικαστεί για μια δολοφονία, αλλά για δυο. Για την ακρίβεια για μια δολοφονία (της συζύγου του, Καρολάιν) και για μια ζωοκτονία.

Πρώτα αφαίρεσε τη ζωή μιας 20χρονης κοπέλας, της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, επικαλούμενος αστείες δικαιολογίες και αφορμές και μετά συνέχισε. Με καθαρό μυαλό, με ψυχρό αίμα αφαίρεσε τη ζωή απ’ το σκυλάκι γιατί πίστευε ότι μόνο έτσι θα μπορούσε να γλιτώσει.

Η ζωοκτονία με χρήση βίας τιμωρείται με καθειρξη μεχρι 10 ετών και χρηματικη ποινη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του και ζωοκτονια με χρηση βιας, επομενως εκτιμαται οτι ο πιλότος το νωρίτερο που μπορεί να βγει από τη φυλακή, εφοσον δείξει καλή διαγωγή είναι μετά από τουλαχιστον 20 έτη. Εν ολίγοις ο Αναγνωστόπουλος θα ξαναδεί το φως του ήλιου στα 52 του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share