Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Καρολάιν - Ο 32χρονος έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε!

Φρίκη προκαλούν οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 20χρονης

18 Ιουνίου 2021 07:19
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Καρολάιν - Ο 32χρονος έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκα Νερά: Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, Καρολάιν, ενώ παράλληλα έπνιξε τον σκύλο με τα χέρια του και τον κρέμασε! Μετά από πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ από το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία.

Τι έλεγε ο 33χρονος για την τύχη του σκύλου της οικογένειας

Πέραν της τραγικής κατάληξης της μητέρας του 11 μηνών κοριτσιού, η κοινή γνώμη μάθαινε πως οι υποτιθέμενοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι από το υπόγειο του κτιρίου στα Γλυκά Νερά και συναντούσαν στο ισόγειο το σκύλο της οικογένειας. Το άτυχο κατοικίδιο βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρεμασμένο στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Μπαίνοντας μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ο αστυνομικός που έγινε πρώτος μάρτυρας της σκηνής του εγκλήματος, αντίκρισε τον σκύλο του ζευγαριού κρεμασμένο στη σκάλα, ενώ στη σοφίτα είδε πρώτα τον 33χρονο πιλότο δεμένο στο πάτωμα και στο κρεβάτι, νεκρή την Καρολάιν και στην πλάτη της το 11 μηνών κοριτσάκι.

Μετά την ομολογία του 33χρονου πιλότου πως καβγάδισε με τη σύζυγό του η οποία τον έδιωξε από το κρεβάτι και αφού τον απείλησε πως θα τον εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί της την κόρη της, εκείνος την έπνιξε με μια μπλούζα, ερωτηματικά τίθενται για την τύχη του σκύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος από τα Γλυκά Νερά ήθελε να στήσει το τέλειο έγκλημα. Οδήγησε λοιπόν τον σκύλο σε παρακείμενο χώρο εκτός του σπιτιού, όπου και το έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Στη συνέχεια, πήρε το τετράποδο και το κρέμασε στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, σκηνοθετώντας έτσι την υποτιθέμενη ληστεία.

Ανατριχιαστική η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Καρολάιν

Η ιατροδικαστική έκθεση, μία ημέρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν, έφερε στο «φως» σοκαριστικά στοιχεία για τον τρόπο και το μένος του δολοφόνου.

Όπως ανέφερε το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος της άτυχης μητέρας, οφείλεται σε «Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Αυτό σημαίνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλεισε το στόμα της συζύγου του με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα και σφίγγοντας της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο δολοφόνος τής έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος. Το πρόσωπο της Καρολίνας έφερε αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως απ’ την δύναμη του δολοφόνου της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share