Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη ήξερε ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος - Πώς τον «παγίδεψε»

Τι της είχε πει εκείνος και γιατί δεν είχε μιλήσει στην εκπομπή της;

17 Ιουνίου 2021 23:00
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη ήξερε ότι ο πιλότος είναι ο δολοφόνος - Πώς τον «παγίδεψε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Αγγελική Νικολούλη είναι γνωστή για την εξαιρετική της ικανότητα ως ρεπόρτερ, με την εκπομπή της να έχει βοηθήσει σε σπουδαίο βαθμό στην εξιχνίαση υποθέσεων και φαίνεται, τελικά, πως οδήγησε και στη λύση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Μία εβδομάδα μετά το φινάλε του «Φως στο Τούνελ» για τη φετινή σεζόν, οι καταιγιστικές εξελίξεις στις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που οδηγούν πιθανότατα στην εξιχνίασή του, κάνουν την Αγγελική Νικολούλη να παραμένει στις επάλξεις.

Μάλιστα, στο twitter, όπου επικρατεί οργή για το δολοφόνο, κυκλοφορεί ένα μήνυμα τις τελευταίες ώρες, που μεταφέρει με βεβαιότητα ότι η Αγγελική Νικολούλη ήξερε εδώ και τρεις εβδομάδες τον δολοφόνο, αλλά δεν μπορούσε να τον αποκαλύψει.

Γλυκά Νερά Νικολούλη

Τι της έλεγε ο πιλότος

Όταν ακόμα οι έρευνες για τη άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρίσκονταν ουσιαστικά στο σκοτάδι, ο 32χρονος σύζυγός της είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες και σενάρια που οργίαζαν για το τι συνέβη στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη.

Μάλιστα έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του. Σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη».

Έκτακτο «Τούνελ» με αποκαλύψεις

Η Αγγελική Νικολούλη, τελικά, επανέρχεται με έκτακτο «Φως στο Τούνελ» αφιερωμένο στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η εκπομπή εντάχθηκε οριστικά στο πρόγραμμα του Alpha για το βράδυ της Παρασκευής (18 Ιουνίου) και συγκεκριμένα θα μεταδοθεί στις 23:30.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share