Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή στο Twitter για το δολοφόνο πιλότο - Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ το φονικό

Συγκλονίζει τον κόσμο ο πνιγμός της Καρολάιν!

17 Ιουνίου 2021 22:50
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργή στο Twitter για το δολοφόνο πιλότο - Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ το φονικό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις του, με τον 32χρονο πιλότο τελικά να «σπάει» και να ομολογεί τον φόνο της 20χρονης Καρολάιν.

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα κεντρικά της ΓΑΔΑ και έπειτα από μαραθώνια κατάθεση ομολόγησε την ενοχή του για τη στυγερή δολοφονία της.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση και αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ομολογία του 33χρονου πιλότου, το Twitter πήρε… φωτιά.

Το hashtag «#Γλυκά_Νερά» έγινε πρώτο trend και πολλοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν την οργή τους για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και την ενοχή του 33χρονου πιλότου. Μάλιστα, κάποιοι τον χαρακτήρισαν «ψυχανώμαλο κτήνος».

Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ ο φόνος της Καρολάιν

Σαν «breaking news» υποδέχτηκε ο βρετανικός Τύπος την εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η The Sun «σήμερα, ο σύζυγός της 20χρονης Βρετανίδας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα αφού η αστυνομία είπε ότι ήθελε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στην Αλόννησο, όπου ο Αναγνωστόπουλος είχε πάει από την Τετάρτη για το μνημόσυνο της 20χρονης. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν διακριτικά ακολουθώντας το μνημόσυνο και του ζήτησαν να επιστρέψει στην Αθήνα μαζί τους. Στην πρώτη επίσημη δήλωση της αστυνομίας, έπειτα από πέντε εβδομάδες, επιβεβαίωσαν ότι ο 32χρονος πιλότος ανακρίθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Ένας αστυνομικός περιέγραψε την εξέλιξη αυτή ως «game changer».

«Τα νέα ευρήματα θα παρουσιαστούν στον 32χρονο», ανέφερε πηγή στην Sun Online και συνέχισε: «Θα κληθεί να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις υπό το φως αυτής της νέας εξέλιξης».

Γλυκά Νερά Sun

Σε άλλο σημείο, η Sun Online ανέφερε: «Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν "τρία ενδιαφέροντα ευρήματα" από την έρευνα. Το ένα αφορά στις κάρτες μνήμης στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Προηγουκένως είχε αναφερθεί ότι η συμμορία τις είχε αφαιρέσει πριν μπει στο σπίτι. Δεύτερον, τα δεδομένα φαίνεται να αποδεικνύουν δραστηριότητα στο κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, ήταν δεμένα τα μάτια και τα χέρια του. Τρίτον, τα δεδομένα από το έξυπνο ρολόι της Καρολάιν - το οποίο παρακολουθούσε αυτόματα τον σφυγμό της - "δεν συνδέονται με το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, όπως είχε δοθεί στην προηγούμενη μαρτυρία του συζύγου της"».

Αυτά, φυσικά, γράφτηκαν πριν από τις καταιγιστικές εξελίξεις και την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Η Daily Mail, από την πλευρά της, αναφέρει όλες τις έκτακτες εξελίξεις που προκύπτουν με πρώτη την ομολογία ασφαλώς.

Γλυκά Νερά Daily Mail

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share