Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές; Γιατί έλειπε μόνη η κάρτα μνήμης; Αποκαλύψεις σοκ για τα Γλυκά Νερά!

Ραγδαίες εξελίξεις!

15 Ιουνίου 2021 13:44
Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές; Γιατί έλειπε μόνη η κάρτα μνήμης; Αποκαλύψεις σοκ για τα Γλυκά Νερά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κρίσιμα ερωτήματα ανακύπτουν για τη ληστρική εισβολή σε μονοκατοικία πριν από 33 ημέρες που είχε ως αποτέλεσμα την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Άκυρη φαίνεται ότι είναι η αναγνώριση του δολοφόνου από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, διαβάστε γιατί.

Η εφημερίδα το «Βήμα» αποκαλύπτει τα 20 ερωτήματα στα οποία επιχειρούν να απαντήσουν τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

  • Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης στο σώμα ή ίχνη γενετικού υλικού στα νύχια της 20χρονης;
  • Γιατί πίεζαν το κεφάλι της για τέσσερα με πέντε λεπτά ενώ με ένα δύο λεπτά πίεσης θα λιποθυμούσε;
  • Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;

Οι αστυνομικοί που ερευνούν εις βάθος την υπόθεση, έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 100 άτομα που μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά ενώ έχουν βάλει στο “στόχαστρο” τρεις αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής που μπορεί να σχετίζονται με τη ληστεία και έχουν εξαφανιστεί.

  • Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;
  • Γιατί λείπει μόνο η κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού;
  • Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τους δολοφόνους της Καρολάιν - Ο ρόλος της ψυχολόγου

Έγκλημα στα Γλυκα Νερά: Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνουν τις έρευνές τους σε κακοποιούς που προέρχονται από βαλκανικές χώρες για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Παράλληλα, σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να συλλέγουν συγκριτικά στοιχεία από παρόμοιες επιθέσεις στην Αττική, καθώς και για τις κινήσεις Αλβανών, Γεωργιανών, αλλά και Ελλήνων ποινικών, που έχουν αποφυλακιστεί, ενώ φαίνεται να έχουν καταλήξει σε τρεις «κομβικούς» υπόπτους.

Το στοιχείο που δυσκολεύει την αστυνομική έρευνα, αφού ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος του θύματος δεν κατόρθωσε μέχρι στιγμής να αναγνωρίσει κανέναν ύποπτο μεταξύ εκείνων που του υπέδειξαν οι αστυνομικές αρχές, είναι κυρίως το γεγονός πως όσα στοιχεία συνέλλεξαν – αποτυπώματα, DNA και υλικό καμερών – φαίνεται να μην προσφέρουν τίποτα στην πορεία της έρευνας.

Ο ρόλος της «ψυχολόγου»

Σάλος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ρόλο της συμβούλου του ζευγαριού, Ελένης Μυλωνοπούλου, καθώς οι δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης για το ζευγάρι και τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε προκάλεσαν αντιδράσεις, όπως άλλωστε και το γεγονός ότι απεδείχθη πως δεν είναι.. ψυχολόγος.

Η κυρία Μυλωνοπούλου είχε δηλώσει δημόσια ότι η Καρολάιν και ο σύζυγός της ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και ότι η ίδια είχε επιστήσει την προσοχή της 20χρονης, προκειμένου να μην αναφέρει οτιδήποτε για την οικονομική κατάστασή της ακόμη και γνωστούς της. Όσο για την κατάθεση της Μυλωνοπούλου στην Αστυνομία, δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι αξιοσημείωτο.

Πώς έφτασαν στη μεζονέτα

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το υλικό από τις κάμερες της περιοχής δεν βοήθησε ως προς τα αυτοκίνητα που πέρασαν από το σημείο της επίθεσης, ούτως ώστε να εντοπιστεί το όχημα που χρησιμοποίησαν οι τρεις δράστες της δολοφονικής επίθεσης στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσα οχήματα κατέγραψαν οι κάμερες έχουν ήδη εντοπιστεί και δεν προέκυψε σύνδεση των ιδιοκτητών τους με την υπόθεση. Γι’ αυτό, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν, μεταξύ των άλλων, το ενδεχόμενο να έφτασαν πεζοί στη μεζονέτα του ζευγαριού οι δράστες και να είχαν κρυμμένο κάπου μακρύτερα το όχημα διαφυγής τους.

Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες, καθώς υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτηματικά, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άγνωστες πτυχές της έρευνας, που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους – κάτι που αναμένεται να γίνει εν ευθέτω χρόνω.

Αυτό είναι το πρόσωπο του εκτελεστή της Καρολάιν! Ραγδαίες εξελίξεις για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Αυτό είναι το πρόσωπο του εκτελεστή της Καρολάιν με ραγδαίες εξελίξεις να έχουμε για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν παρουσίασε στην τελευταία εκπομπή της «Φώς στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη. Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αφορούν την ψυχολόγο της Καρολάιν, δείχνοντας τη δράση της στη Μεγάλη Στοά.

Η εκπομπή, με τη βοήθεια ειδικών επεξεργάστηκε τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο έχουν εστιάσει και οι Αρχές. Η εικόνα που προέκυψε από την ανάλυση, είναι πραγματικά αποκαλυπτική.

Σε αυτή συνέβαλε η προσωπική έρευνα του υποστράτηγου εν αποστρατεία Γιάννη Κατσιαμάκα. Το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους, όπως ανέφερε ο έμπειρος αξιωματικός.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει από τις πρώτες ημέρες του φονικού, υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με αυτοκίνητα που κινήθηκαν εκεί τις επίμαχες ώρες. Οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με την εκπομπή για να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Η κινητοποίηση των Αρχών μετά την αποκάλυψη για τη ληστεία – «καρμπόν» στον φίλο και εκπαιδευτή του πιλότου στα Μέγαρα ήταν άμεση. Την επόμενη μέρα από την προβολή της εκπομπής, ο εκπαιδευτής κλήθηκε στην Ασφάλεια για κατάθεση. Οι αξιωματικοί εστίασαν στα κοινά στοιχεία των δύο ληστειών σε Γλυκά Νερά και Μέγαρα και στην επαγγελματική σχέση των δύο πιλότων.

Η περιγραφή του αρχηγού

Η εκπομπή έφερε στο φως λεπτομέρειες για τον φερόμενο ως αρχηγό της συμμορίας των ληστών, αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της.

Στηρίχθηκε στις περιγραφές που έδωσαν τόσο ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, όσο και ο εκπαιδευτής του. Στη ληστεία στα Γλυκά Νερά η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του. Στο Αλεποχώρι Μεγάρων, η σύζυγος του πιλότου και εκπαιδευτή, του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του. Από τις περιγραφές προκύπτει η εξής εικόνα:

  • Ύψος: 1.70
  • Στρογγυλό πρόσωπο
  • Μάτια μελιά-μικρά, πιο κοντά στη μύτη
  • Κοντός λαιμός
  • Εύσωμος με φαρδιές πλάτες
  • Γυμνασμένος
    Κουρεμένο μαλλί
  • Σαρκώδη χείλη
  • Έντονη Μύτη
  • Άνω των 35 χρόνων
  • Φορούσε γάντια και σκούρα ρούχα

Η περιγραφή των συνεργών του στα Μέγαρα

Στη ληστεία που έγινε στο ζεύγος στο Αλεποχώρι Μεγάρων, τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν: Κώστας, Γιώργος και Γιάννης. Οι συνεργοί του αρχηγού ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός, σκουρόχρωμοι και οι δύο. Όλοι τους περίπου 35 χρόνων. Στο σπίτι έμειναν κοντά μια ώρα και φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος.

Η περιγραφή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν για τους δυο συνεργούς του αρχηγού στα Γλυκά Νερά, είναι η εξής:

Ηλικίας 30-35 ο ένας και 25-30 χρόνων ο άλλος. Το ύψος τους 1.80 με 1.87 και η σωματική τους διάπλαση, κανονική. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μαύρα γάντια και μαύρες κουκούλες full face. Ο ένας κρατούσε μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο ρεβόλβερ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share