Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Μπερδέσης: «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του πυγμάχου 10 μέρες μετά τη δολοφονία του - «Κλειδί» η κατάθεσή της! Ποια είναι η όμορφη Ελισάβετ;

Σε τραγική κατάσταση η κοπέλα του θύματος!

9 Ιουνίου 2021 15:15
Τάσος Μπερδέσης: «Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του πυγμάχου 10 μέρες μετά τη δολοφονία του - «Κλειδί» η κατάθεσή της! Ποια είναι η όμορφη Ελισάβετ;
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η στυγερή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση το πρωί της Δευτέρας (31/05) στη Βάρη. Η Αστυνομία αποδίδει τη δολοφονία του 39χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του. Παράλληλα, δείτε την τελευταία ανάρτησή του και τα προφητικά του λόγια.

Δέκα ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Τάσου Μπερδέση, η σύντροφός του, Ελισάβετ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας και τη στήριξη σας… Δεν έχω κουράγιο να απαντήσω στον καθένα από εσάς. Να είστε όλοι καλά!» έγραψε η Ελισάβετ Καρυπίδου, η οποία ακόμη δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του συντρόφου της.

Ανάρτηση της συντρόφου του Τάσου Μπέρδέση για τη δολοφονία του

«Κλειδί» η κατάθεσή της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση

Η σύντροφος του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση που εκτελέστηκε εν ψυχρώ πριν από μια εβδομάδα έξω από γυμναστήριο στη Βάρη κατέθεσε στους αστυνομικούς όσα ήξερε για τη ζωή του αγαπημένου της και εάν δεχόταν απειλές, ενώ φόβος επικρατεί μέσα στις φυλακές μήπως μιλήσει κάποιος. Ενώ, ήταν Ιούνιος του 2013 όταν η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου μιλούσε για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη μαζί με τον τότε σύντροφό της Τάσο Μπερδέση, καθώς είχαν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Η κοπέλα μίλησε στη δημοσιογράφο του Star Κατερίνα Ρίστα και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού μετά βίας ακουγόταν η φωνή της. Το μόνο που κατάφερε να πει είναι ότι πράγματι κλήθηκε από την αστυνομία το Σάββατο και έδωσε κατάθεση.

Η Ελισσάβετ προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει γύρω από τις τελευταίες επαφές του πυγμάχου, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του.

Κάθε πληροφορία αυτή τη στιγμή για την αστυνομία είναι ένα ακόμη κομμάτι του παζλ. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μέσα στις φυλακές μετα την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση υπάρχει αναστάτωση.

Ελίζαμπεθ Μαλαφέεβα: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Τάσου Μπερδέση!

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια και ο στενός κύκλος του Τάσου Μπερδέση, του 39χρονου πυγμάχου που δολοφονήθηκε στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου.

Σοκαρισμένη είναι και η Ελίζαμπεθ Μαλαφέεβα, η σύντροφος του πυγμάχου, αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο αγαπημένος της έφυγε από τη ζωή με τόσο ξαφνικό και άγριο τρόπο.

Η Ελίζαμπεθ είναι μοντέλο και make up artist και στη σελίδα της στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες από τις φωτογραφίσεις που έχει συμμετάσχει.

Η ίδια έχει ποστάρει και φωτογραφίες της με τον Τάσο Μπερδέση, στιγμές από τη ζωή και τον έρωτά τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share