Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μεγάλες ανατροπές - Ο ρόλος του συζύγου της άτυχης Κάρολαϊν και το μεγάλο μυστήριο της εφιαλτικής νύχτας

Αυτός έχει μπει στο στόχαστρο για τη δολοφονία της Καρολάιν

7 Ιουνίου 2021 13:05
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μεγάλες ανατροπές - Ο ρόλος του συζύγου της άτυχης Κάρολαϊν και το μεγάλο μυστήριο της εφιαλτικής νύχτας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μόνο εύκολη υπόθεση δεν δείχνει να είναι για την αστυνομία η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ενώ, αυτός είναι ο αληθινός ρόλος της ψυχολόγου της Καρολάιν στο φονικό.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί τελευταία σε ένα βίντεο ύποπτου οχήματος, ένα σκίτσο του ενός εκ των δραστών και στα στοιχεία που φτάνουν συνέχεια στην ΕΛ.ΑΣ. από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Επίσης, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και οι έρευνες για ίχνη DNA, τα οποία άφησαν οι κακοποιοί στο σπίτι και ενδέχεται να τους προδώσουν.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από στραγγαλισμό από τους αδίστακτους ληστές που μπήκαν στο σπίτι για να κλέψουν και σκότωσαν την 20χρονη και μάλιστα δίπλα στη μόλις 11 μηνών κορούλα του ζευγαριού, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς, ότι η αστυνομία έχει το σκίτσο του δολοφόνου.

«Για το σκίτσο θα ρωτήσω την αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Έχουμε προβεί με ειδικούς σκιτσογράφους της ΕΛΑΣ σε ένα σκαρίφημα το οποίο καταδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά έτσι, όπως τα περιέγραψε ο πιλότος», ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί την κόρη μου, κάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη», περιέγραψε ο σύζυγος της Καρολάιν ενώ απάντησε και για τα δημοσιεύματα που αφήνουν ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, τονίζοντας ότι δεν θέλει να τους δώσει σημασία. «Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», υπογράμμισε.

Τα τηλέφωνα και το βίντεο

Οσον αφορά στα τηλέφωνα, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται και πολλά κινητά τηλέφωνα, που ήταν ενεργοποιημένα το επίμαχο δίωρο, 04.30 με 06.30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Κάποια από αυτά δεν αποκλείεται να ανήκουν και στους δολοφόνους της 20χρονης μητέρας.

Από την άλλη, οι αστυνομικοί ερευνούν και ένα βίντεο με ένα ύποπτο αυτοκίνητο που φαίνεται να κινείται στην περιοχή. Το στοιχείο αυτό αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Οπως αποκάλυψε η εκπομπή του Alpha το ντοκουμέντο κάμερας ασφαλείας που εξασφάλισε το «Τούνελ», δείχνει ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, βλέπουμε το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Το μυστικό

Όταν στις 6:20 το πρωί της 11ης Μαΐου, το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μπήκε από το ξηλωμένο παράθυρο στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, το σκηνικό με τη δολοφονία της Καρολάιν και την αρπαγή των χρημάτων «μίλαγε» και έλεγε πολλά…

Έδειχνε ότι επρόκειτο για μια κλασική περίπτωση εισβολέων ληστών οι οποίοι βρίσκουν ένα σπίτι που μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση χωρίς συναγερμό και μπουκάρουν μέσα για να δέσουν τους ενοίκους και να το λεηλατήσουν. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα έδειχναν επιπόλαιους κακοποιούς που άφησαν πίσω τους συντρίμμια, έκαναν λάθη με κορυφαίο το γεγονός ότι δολοφόνησαν τη νεαρή μητέρα χωρίς κανένα λόγο και με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο χρησιμοποιώντας τα ίδια τους τα χέρια.

Για τους αναλυτές, ο γρίφος θα λυνόταν από τα εργαστήρια της Αστυνομίας. Πεπεισμένοι ότι πρόκειται για σεσημασμένους ληστές που έχουν περάσει από τις φυλακές και έχουν αφήσει την «βιολογική τους ταυτότητα» στην τράπεζα της Ασφάλειας, ήταν θέμα χρόνου να τους αποκαλύψουν οι αναλύσεις.

Όμως προς έκπληξη τους, τα πρώτα αποτελέσματα δεν εισέφεραν τα αναμενόμενα. Ταυτοποίηση γενετικού υλικού δεν υπήρξε, αποτυπώματα δεν βρέθηκαν και συνεπώς το μυστήριο παραμένει άλυτο.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην περίπτωση του 42χρονου Γεωργιανού ληστή που συνελήφθη στους Κήπους του Έβρου προσπαθώντας να την κοπανήσει από τη χώρα, βρέθηκε μέσα στο σπίτι του Πικερμίου που εισέβαλε και λήστεψε με τους συνεργούς του το ηλικιωμένο ζευγάρι, dna που ταυτοποιήθηκε άμεσα. Στα Γλυκά Νερά, γενετικό υλικό δεν ταυτοποιήθηκε και συνεπώς είτε οι δράστες δεν είναι σεσημασμένοι, είτε ο χώρος καθαρίστηκε με χειρουργική ακρίβεια.

Το μυστικό του εγκλήματος σύμφωνα με τους ντετέκτιβ του Ανθρωποκτονιών, κρύβεται μέσα στη μεζονέτα. Οι ληστές, μπορεί να έμειναν για αρκετή ώρα μέσα αλλά κανείς δεν ξέρει τι έκαναν. Ο πιλότος αρκετές φορές, είπε ότι λιποθύμησε, λόγω υποξίας με αποτέλεσμα να μην έχει την αίσθηση του χρόνου.

Έτσι, οι δολοφόνοι μπορεί να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί και τυχεροί και τα λάθη που αρχικά εκτίμησαν οι αναλυτές ότι διέπραξαν να μην υπήρξαν. Εξετάζεται ακόμα το ενδεχόμενο να είχαν «σφραγίσει» το σώμα τους με ειδικά ρούχα έτσι ώστε να μην τους πέσει ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά τους, ούτε μια σταγόνα ιδρώτα ή σάλιου.

Αυτός έχει μπει στο στόχαστρο για τη δολοφονία της Καρολάιν - Ο ρόλος του 32χρονου συζύγου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξελίξεις αναμένονται γύρω από την ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς ένας συγκεκριμένος κακοποιός έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ο 32χρονος ήταν αυτός που έδωσε τη μονωτική ταινία στους δολοφόνους!

Η αστυνομία φαίνεται πως είναι κοντά στην ταυτοποίηση του ενός εκ των τριών δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της και τη σκότωσαν δίπλα στον σύζυγο και την 11 μηνών κόρη της.

Οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ληστές δεν επέλεξαν τυχαία το σπίτι της οικογένειας και επιχειρούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Οι κακοποιοί δεν είχαν αφήσει πίσω τους ούτε αποτυπώματα ούτε ίχνη DNA, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων και πλέον στο μικροσκόπιο είναι 10 άτομα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο.

Ποιος είναι ο ύποπτος που έχει μπει στο μικροσκόπιο;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται.

Μάλιστα, από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού, του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ύποπτος ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share