Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζει τον Γεωργιανό που προσπάθησε να το «σκάσει» η Αστυνομία

Πώς συνδέεται με την πολύκροτη υπόθεση;

17 Μαΐου 2021 17:28
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εξετάζει τον Γεωργιανό που προσπάθησε να το «σκάσει» η Αστυνομία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Υπό εξέταση βρίσκεται από την Αστυνομία ο Γεωργιανός ύποπτος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο οποίος επιχείρησε να το «σκάσει», αλλά οι Αρχές τον σταμάτησαν την περασμένη Παρασκευή (14/5).

Ο Γεωργιανός ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή με ληστεία ηλικιωμένου στο Πικέρμι, θα μεταφερθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών οι οποίοι ερευνούν τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Έτσι συνδέεται με την πολύκροτη υπόθεση ο Γεωργιανός

Παρά το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή οι Αρχές δεν έχουν στη διάθεσή τους χειροπιαστά στοιχεία που να τον συνδέουν με την συγκεκριμένη υπόθεση, οι αξιωματικοί του ανθρωποκονιών θέλουν να ερευνήσουν κάθε ενδεχόμενο και να διαπιστώσουν αν ο συγκεκριμένος κακοποιός μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με τη σπείρα των αδίστακτων δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν.

Το γεγονός ότι ο Γεωργιανός έφυγε βιαστικά για τον Έβρο και προσπάθησε να βγει από τη χώρα τη στιγμή που γνώριζε ότι στα σύνορα γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι, προβληματίζει τις αρχές.

Πάντως η ληστεία στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Γεωργιανός, είχε γίνει στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι όταν εισέβαλε με άλλους κακοποιούς στο σπίτι 95χρονου, τον οποίο έδεσαν, φίμωσαν και του άρπαξαν χρήματα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Θα συλληφθούν οι δράστες! Έκαναν πολλά λάθη..."

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στη σύλληψη των δραστών φέρεται να είναι η Αστυνομία, όσο και αν κρατάει κλειστά "στόματα"!

Ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», σχολίασε το ζήτημα της εγκληματικότητας και των ποινών που επιβάλλονται από τα ελληνικά δικαστήρια σε αυτούς που τελούν εγκλήματα αλλά και την αδυναμία του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.

«Έχουμε κρεσέντο ανθρωποκτονιών. Αφαιρούνται ζωές χωρίς καμία αναστολή. Οι ποινές είναι πολύ μικρές, κάποιοι καταδικάζονται για δέκα χρόνια και βγαίνουν στα τέσσερα», τόνισε αρχικά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Όσους κι αν πιάσει η αστυνομία, δεν θα λυθεί το πρόβλημα»

Στη συνέχεια, εξέφρασε το εξής: «Όταν μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, τα πράγματα δεν είναι απλά. Υπάρχει ομερτά, υπάρχουν κλειστά στόματα. Δεν μπορεί η αστυνομία να ελέγχει όποιους έχουν ομιχλώδεις δραστηριότητες».

«Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες δολοφόνους. Η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έγινε από κατ' επάγγελμα ληστές αλλά όχι με την ουσία της λέξης. Έκαναν πολλά λάθη, οι δράστες θα συλληφθούν».

« Έχει κάνει πολλά πράγματα η αστυνομία και κάνει διαρκώς προσπάθειες αλλά η μαφία δεν είναι κάτι απλό. Όμως, όσους κι αν πιάσει η αστυνομία δεν θα λυθεί το πρόβλημα καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες τιμωρίες», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share