Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Βαφειάδη για Καραϊβάζ: «Έλεγε αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε» (Video)

«Δεν λογάριαζε κόστος - Έδινε το ρεπορτάζ του καθαρό κι αυτό έχει πληρώσει»

6 Μαΐου 2021 09:10
Αποκάλυψη Βαφειάδη για Καραϊβάζ: «Έλεγε αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Νικόλας Βαφειάδης ήταν καλεσμένος στο βραδινό σόου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μία αποκάλυψη για την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Παράλληλα, οι Αρχές πλησιάζουν στο σημείο- κλειδί που οδηγεί στον εκτελεστή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ με τον οποίο είχαν συνεργαστεί, αποκαλύπτοντας:

«Δουλέψαμε πολλά χρόνια με τον Γιώργο Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1 και παρότι ήταν τα τελευταία χρόνια στο Star, ήταν ένας φίλος. Κρατούσε τις ανθρώπινες σχέσεις κι ήταν κάτι που μας συγκλόνισε όλους. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν σοκ. Ήταν σοβαρός άνθρωπος, κοιτούσε τη δουλειά του, ερευνητικός βέβαια γιατί κοιτούσε λεπτομέρειες αλλά ήταν άφοβος, ατρόμητος και δεν λύγιζε στον κίνδυνο.

Πολλές φορές έλεγε καθαρά, αν σας ενόχλησα ελάτε να με σκοτώσετε. Δεν λογάριαζε κόστος. Έδινε το ρεπορτάζ του καθαρό κι αυτό έχει πληρώσει. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως έφτασε σε αυτό το σημείο να τον σκοτώσουν με αυτό τον άνανδρο τρόπο. Πρέπει να διαλευκανθεί αυτή η υπόθεση γιατί ήταν ένα μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας. Δεν θα το αφήσει έτσι αυτό ο δημοσιογραφικός κόσμος».

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Τι δείχνουν τα τραύματα του δημοσιογράφου - Oι εκτελεστές με τη στρατιωτική εκπαίδευση (Video)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Δεκατέσσερις ημέρες μετά την στυγερή επίθεση κατά του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ, ο Γρηγόρης Λέων, σχολιάζει στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα και τις εξελίξεις από τις διωκτικές αρχές, πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη εκτέλεση καθώς φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί γνώριζαν πως το θύμα δεν φοβόταν, δεν οπλοφορούσε και άρα ήταν ένας εύκολος στόχος.

Έτσι, επέλεξαν την τακτική της αθόρυβης προσέγγισης, της ελάχιστης παραμονής στον χώρο, ποντάροντας στον αιφνιδιασμό του.

Προβληματισμό προκαλεί η παρέμβαση του δικηγόρου Σπ. Ρομποτή και η άποψη πως οι εκτελεστές πιθανόν να είχαν στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση. Ενώ, συγκεκριμένα πρόσωπα έχει βάλει στο στόχαστρο η Ελληνική Αστυνομία για να φτάσει στους δολοφόνους του

Τι δείχνει ο τρόπος δράσης των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ για την ψυχοσύνθεση τους

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share