Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα τελευταία λόγια του Γιώργου Καραϊβάζ: «Φεύγω, πάω σπίτι και μετά...»

Αποκαλύψεις λίγο πριν την στυγερή εκτέλεση του δημοσιογράφου

14 Απριλίου 2021 12:56
Τα τελευταία λόγια του Γιώργου Καραϊβάζ: «Φεύγω, πάω σπίτι και μετά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Είχε μόλις ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην οποία εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Παιχνίδι της μοίρας είναι το γεγονός ότι το τελευταίο του ρεπορτάζ αφορούσε τους «απατεώνες του διαδικτύου» οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είχαν βάλει στο «μάτι» και την εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννα Ροτζιώκου.

Ο Καραϊβάζ δεν έκατσε για το τελευταίο μέρος της εκπομπής. Την μαγειρική. Το συνήθιζε άλλωστε. «Καλό Σαββατοκύριακο παίδες», είπε φεύγοντας στους συνεργάτες, της εκπομπής.

Μέχρι την έξοδο από το πλατό τον συνόδευσε η Στέλλα, στενή συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη. «Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ για μια ώρα και στη συνέχεια θα πάω για κανά τσίπουρο», της είπε ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος γελώντας.

Λίγα λεπτά αργότερα στην εκπομπή σήμανε συναγερμός. Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. μετέφερε στους συνάδελφους του την κακή είδηση. Η παρουσιάστρια λύγισε. Το ίδιο και οι συνεργάτες της. Την είδηση δεν την χωρούσε ανθρώπινος νους. «Ο Καραϊβάζ χτυπήθηκε. Είναι νεκρός!», ανέφερε η «πηγή». Επικράτησε πανικός. Στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν πολλοί. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν ανατριχιαστικές και δύσκολα μπορούν να αποτυπωθούν στο χαρτί.

Η σύζυγός του, Στάθα και ο 19χρονος γιος τους, το «καμάρι» του όπως τον αποκαλούσε, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν τα μάτια τους. «Ειδικά η γυναίκα του βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί», αναφέρει στην «Μ» αξιωματικός της ΕΛΑΣ που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας. Πλέον οι Αρχές ερευνούν όχι μόνο όσα είχε πει ο αστυνομικός συντάκτης στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και τις υποθέσεις που ερευνούσε μέσω του bloko.gr.

Την ίδια στιγμή η είδηση της δολοφονίας του γινόταν παγκόσμια είδηση, με Μέσα από όλο τον κόσμο να κατατάσσουν την χώρα μας σε επίπεδο Κολομβίας…

Όπως δημοσιεύτηκε στη «ΜΠΑΜ» και στο ereportaz.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share